26. marraskuuta 2012

Joululahjavinkkejä Palorannalta

Kävin pikkusia juttuja kurkistelemassa Palorannalta, josko sieltä löytyisi jotain pukinkonttiin. Tässä muutaman tuotteen kollaasi teillekin, josko siitä olisi jotain apuja. :)


Saiko kollaasi kutkuttamaan? ;)

Mulla onkin jo tuommoinen linnunpönttö avaimille ja olen ollut tyytyväinen. Lähes aina avaimet löytyvät siitä ja vain harvoin ne ovat jääneet jonnekin pöydälle notkumaan. Samoin olen pidemmän aikaa mietiskellyt noita teekuppeja, ehkäpä ne tänä jouluna voisivat löytyä pukinkontista? Mielenkiintoinen on myös tuo "leijuva" kirjahylly, pitäisi vaan ensin keksiä minne sen laittaisi. Siihen voisi sitten kasata kaikkein kiinnostavimmat opukset yhteen pinoon. Miten olisi vaikka työhön liittyvät kirjat työpöydän yläpuolelle? :)

Kollaasin kuvateksteistä pääsee suoraan tuotesivuille ja tästä pääsee yleisesti ottaen Palorannan valikoimia tutkailemaan.

HUOM! Koodilla paloranta saa vielä tämän kuun ajan ostoksista 5% alennuksen. Eli 30.11. asti voitte pikkuisen keventää joululahjaostosten yhteissummaa. :)


Sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. voi kun itekin jaksaisi jo joululahjoja miettiä.. tai onhan se mukavaa ja vielä parempi olis jos olis rajaton budjetti ;) kivoja juttuja oot löytäny ja tuo avaimenperä on kyllä niin hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on ihana kun toi avaimenperäpönttö on niin pieni, ei ole semmoinen iso hökötys eteisen seinällä :)

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...