16. lokakuuta 2012

Uudet silmälasini mun

Pitäisi varmaan olla joku ammattikuvaaja ja -meikkaaja tällaisia postauksia varten, mutta menköön nyt näin. Toivottavasti ette pahasti säikähdä! ;)Selän takia voi olla mahdollista, että nuo parvekelasit pysyy likaisina kevääseen saakka. Hope not!

Ja nyt kun tuo naamaongelmakin näkyy noin selvästi, voisi olla ehkä pian aika sen ihonhoitopostauksenkin.

Mutta lasit on kivat, tykkään! Vähän joutuu käydä vielä liikkeessä hienosäätämässä, mutta muutoin oikein hyvä hankinta.


18 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset ovat!
  Itsellänikin pitäisi varmaan taas uusia lasit, tuntuu että kokoajan saisi olla uusimassa ja näkö vaan huononee vaikka ei ole kyllästynyt edes vanhoihin laseihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla on seuraavaksi edessä hakeutuminen silmälääkäriin. Tahdon vielä ihan terveyssyistä tarkastuttaa silmäni. :)

   Poista
  2. Entä jos Jonsku uusit vaan linssit vanhoihin kehyksiin, jos niistä kuitenkin vielä tykkäät? Minä olen paritkin uudet (vahvemmat) linssit näihin nykyisiin pokiin uusinut, mutta nyt alkaa kyllästyttämään jo nekin, joten vaihtoon lähtevät kunhan taas linssien uusimisen aika koittaa.

   Poista
  3. Olen optikko ja voin kertoa meidän optikkojen olevan ammatti-ihmisiä. Tiedämme milloin asiakas tarvitsee lääkäriä ja silloin kehotamme asiakasta niin tekemään. Kun on silmäsairaus meillä ei edes ole oikeutta määrätä silmälaseja. Mutta tietenkin voit mennä jos niin haluat ja sinulle on 100€ uhrata.

   Poista
  4. Mulla oli silmänpaine hieman koholla ja se hieman säikäytti. Onhan ihmisillä sairauksia ja lääkityksiä ja ties mitä, jolloin on ehkä hyvä käydä lääkärilläkin. Luotan optikoiden ammattitaitoon, tähän mennessä ei ole ollut mitään syytä edes epäillä. Jotenkin myös kuvittelin, että jos terveyskeskuslääkäri laittaa lähetteen niin se menee tyyliin poliklinikkamaksulla tai muutoin on edullinen tai jopa ilmainen. Olenkohan sitten väärässä?

   Poista
  5. Kaupungilla ei ole silmälääkäreitä joten yksityiselle on mentävä ja se tunnetusti maksaa. Silmäklinikallekin pääsee vain jos silmälääkäri katsoo sen aiheelliseksi tai sitten tapaturman johdosta. Näinollen terveyskeskulääkärin lähete ei valitettavasti sinua auta. Silmänpaine, kuten verenpainekin voi olla tilapäisesti koholla monestakin eri syystä ja useimmiten ei ole syytä huoleen. Ehdottiko optikkosi lääkäriin menoa? Muuten kannattaa jatkossa käydä samassa liikkeessä kuin nytkin, siellä on nykyiset tiedot silmistäsi mitä taas toisessa liikkeessä ei ole ja se on uskomattoman arvokasta tietoa.

   Poista
  6. Silmälääkäriin meneminen oli oma päähänpistoni. Ajattelin, että homma toimii niin kuin muutoinkin erikoissairaanhoidon puolelle lähettäessä, mutta ei kai sitten silmälääkärin osalta näin ole. Optikko ei ehdottanut lääkäriin menemistä, toki neuvoi noin puolen vuoden kuluttua tarkistuttamaan paineen uudelleen. Ehkä se on sitten tehtävä niin. Kiitos neuvoista. :)

   Poista
  7. Olenkin miettinyt että vaihtaisin vain linssit, mutta nykyään kun sitä on kysynyt liikkeissä, niin ovat meinanneet että se tulee yhtä kalliiksi joten uudet on tullut aina sitten otettua. Ja onhan se vaihtelua, mutta vähän aina harmittaa kun vanhoja ei kuitenkaan enää viitsi käyttää toisina laseina, jos on vähän arvot muuttuneet. :)

   Poista
 2. Nuo pokat sopii sulle tosi hyvin. Tuo sellaista särmää katseeseen :) Jospa sitä itsekin uskaltaisi kokeilla jotain vähän ydympää kuin nämä vanhat suunnilleen naaman väriset ohuet metallipokat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin noi vanhat on sellaiset ohuet ja melkein näkymättömät metalliset. Halusin siksi jotain uutta ja erilaista. Taisin onnistua :)

   Poista
 3. Tosi hyvin sopii sinulle! Minulla olisi myös edessä uusien lasien osto. Ensin pitää vain odotella veronpalautuksia :) Itse olen käynyt joka kerta silmälääkärillä. Ei se kuitenkaan paha hinta ole siihen nähden miten harvoin siellä loppujen lopuksi käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä olen käynyt silmälääkärissä viimeksi teini-ikäisenä jolloin sain ensimmäiset silmälasini, joten aika hurjaltahan se tietty tuntuu kun ei ole melkein 20 vuoteen käynyt. Ehkä sitten tarkastutan silmänpaineet alkuvuodesta optikolla ja jätän lääkäriasian siihen asti hautumaan.

   Poista
 4. Dara vei minun sanat :) Olin kans sanomassa että lasit tuo nyt semmosta särmää :) Hyvä valinta :)

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs olet valinnut itsellesi hyvännäköiset pokat!

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...