31. lokakuuta 2012

Uudet imukupit

Aiemmassa postauksessani kerroin taistelustani saada Sinin Ruuviton kylppärin seinään ja Sinituote olikin tarkkana, kun bongasi postaukseni. He lähettivät minulle uudet imukupit pesuainetelineeseen ja siinä se nyt on, katsokaa! :)

Se yksi toimiva imukuppi edellisestä yrityksestä sai nyt sitten paikkansa tuosta suihkun vasemmalta puolelta ja olen siinä pitänyt pesupuffiani. Ja jos tuo systeemi nyt toimii ja pysyy nätisti kiinni, niin seuraavaksi ostoslistalla on kylppärin lavuaarin yläpuolelle semmoinen kylppäriteline, johon saisi päivittäiset kasvojenpuhdistusaineet. Samoin jos tuntuu ettei tässä nykyisesstä telineessä tila riitä, saatan hankkia myös tuon yläpuolelle toisenkin.

Katsotaan, onko teline seinässä vielä kun tulen lomalta. Kiitoksia Sinituotteelle upeasta asiakaspalvelusta, tällai kuuluisi yritysten aina toimia. :)

Nyt kohti juna-asemaa ja Pohjanmaata! <3

8 kommenttia:

 1. Olen kuullut vastaavia kehuja yrityksestä aiemminkin, eli ilmeisen tarkkaan seuraavat asioita ja reagoivat nopeasti. Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mun ensimmäinen kerta ja olen tyytyväinen, että alusta asti sai hyvän käsityksen :)

   Poista
 2. Pysyykö tuollainen oikeasti paikallaan pitkäaikaisessa käytössä? Näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen kuullut! Saa nähdä miten omalla kohdalla käy :)

   Poista
 3. Meilläkin on tuollainen, tosi kiva kun ei tarvi ruuvailla! Se kesti reilun kuukauden kiinni ja sitten toinen imukuppi irtosi :( Nyt se lojuu kaapin päällä! Vähän harmittaa kyllä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsiläinen, oletko kysellyt, saisitko jostain uuden imukupin?

   Poista
 4. Olipa kerrassaan ihastuttavan loistavaa asiakaspalvelua! Itse olen jo vuosia suosinut kylppärissä samantyyppistä ratkaisua, enkä ole käytännöllisyyden takia luopumassa. Voi niin kätevästi putsata ja muuttaa järjestystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi imukuppisysteemit on kyllä käteviä, varsinkin jos tuote on niin hyvälaatuinen että imukupit pysyvät hyvin kiinni. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...