27. lokakuuta 2012

TradeDoublerin bloggaajatilaisuus

Pääsin viettämään mukavaa iltaa TradeDoublerin bloggaajatilaisuuteen viime torstaina. Se oli toinen affiliate-markkinoinnin kautta saamani kutsu mukavaan iltamaan, jossa tapaa tuttuja sekä myös uusia kasvoja. Niin tälläkin kertaa. Tällaisiin iltamiin osallistuminen on ihmisten tapaamisen lisäksi kivaa myös siksi, että se tuo bloggaajien lisäksi yhteen myös julkaisijoita ja mainostajia. Saa konkreettista tuntumaa siihen, keiden kanssa on tekemisissä ja lisäksi aina oppii uutta.
Illan ohjelma oli varsin letkeä ja piti sisällään hyvin vähän virallista ohjelmaa. Aluksi, kun tilaisuus oli vain bloggaajille meille pidettiin pieniä presentaatioita mainostajien puolelta. Mainostajista paikalla oli Yves Rocher, Sokos, Fashionstore ja nelly.com. Suurimman osan ajasta saimme jutustella ihmisten kanssa sekä nautiskella juomia ja pientä purtavaa.

Kuvasaldo jäi pieneksi ja sitäkin heikkolaatuisemmaksi. Kuvausolosuhteet olivat haastavat, huomio keskittyi sosiaaliseen kanssakäymiseen ja tervetuliaismaljakin taisi hieman suhahtaa päähän kun normaalisti en juuri alkoholia käytä. Kuvien laatuunhan ei tietenkään vaikuta mitenkään kännykän kameralla kuvaaminen? ;)

Enivei, kiitos TradeDoublerille mukavasta illasta ja oli tosi kiva nähdä taas tuttuja ja niitä uusiakin kasvoja. Toivottavasti nähdään taas pian!

P.S. Noista boldatuista TradeDoublerin linkeistä pääsee rekisteröitymään, jos haluaa blogiinsa mainoksia ja ehkä hieman pientä extrarahaa vaikkapa sisustusostoksiin. ;D

[Sisältää mainoslinkkejä]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...