2. lokakuuta 2012

Sisustuskokeiluja keittiössä

Vähän kokeilin erilaisia järjestelyjä keittiössä, kun innostuin siirtelemään tavaroita paikasta toiseen. Ikean säilytyspurkit siirtyivät keittiön tasolta uuteen paikkaan ja siitä se sitten lähti.


Olisihan ne purkit kivat tuossa tasollakin, mutta halusin kokeilla jotain muuta välillä. Tuosta hyllystä vielä juuri ja juuri yllän ne ottamaan. ;)


Kyllästyin Orkidea-tauluni lojumiseen hattuhyllyllä vailla omaa paikkaansa, joten kokeilin sitä tuohon tasolle nojaamaan seinää vasten. Taulu-idea ei itsessään ole yhtään pöllömpi, mutta jotenkin tuo on kokonaisuudessaan sen verran leveä, että näyttäisi paremmalta jossain muualla. Sen sijaan tasolle voisi sijoittaa pari pienempää erillistä taulua. Sitä ajatellen onkin jo ideat muhimassa. :)


Tivoli Audion paikka on edelleen keittiön tasolla. Jostain syystä pidän kovasti siitä, että radio on keittiössä. Ja pienessä kodissani se on ihan ok, sillä kun on vain yksi huone, niin samassa tilassahan tuo on. Kynäteline on jo siirtynyt keittiön kaappiin piiloon. Päätin, että se ei sovi tuohon. ;) Kynttiläkin saattaa olla tuossa vain tilapäisesti ja itse asiassa kaikki noista tasolla olevista jutuista saattavat olla vain ohikulkumatkalla jonnekin vielä parempaan paikkaan. ;)

Tässä kun hiljalleen saa pari viimeistä muuttolaatikkoa tyhjäksi ja saan jonkin verran vielä raivattua tavaramäärää pienemmäksi, saattaa ehkä tavaratkin löytää uusia paikkoja. Tuolle taulullehan pitää löydää toinen paikka, mutta nyt sille ei oikein ole paikkaa. Laittaisin sen lattialle seinää vasten nojaamaan, mutta on aika nihkeästi sopivaa lattia- ja seinätilaa. 

Tulipahan sepustus, mutta tietäisitte mikä sekametelisoppa päässäni on kun tavarat etsii paikkaansa niin kovasti että aivot vaan ruksuttaa yötä päivää. :D

7 kommenttia:

 1. Olen samanlainen. En tajua miten voi yölläkin jaksaa miettiä joidenkin purnukoiden mahdollisia uusia paikkoja. Mulla pitäis ihan selkeästi olla joku iso kirjahylly/tauluhyllysysteemi, jota saisin sydämeni kyllyydestä järjestää uudelleen vaikka joka viikko.

  VastaaPoista
 2. Mulle iski tosiaan muutama päivä sitten kauhea järjestelyvimma ja oli hassua huomata, miten aivot jatkoivat työskentelyä. Tässä asunnossa asuessani tämä oli oikeastaan vasta ensimmäinen kerta. Harmi ettei tilaa ole niin paljon, että voisi vapaammin kokeilla erilaisia juttuja. :)

  VastaaPoista
 3. Ei kynttilää radio päälle. Pilaa upean radion ;)

  VastaaPoista
 4. Välillä sitä itsekin innistuu niin, että kun aloittaa järjestelemään yhden tilan laatikoita ja kaappeja, niin ei malta lopettaa. Täällä on myös menossa viimeisten muuttolaatikoiden purku, voi tätä muuttamisen iloa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin ei vaan inspiroi avata noita viimeisiä laatikoita, kun siellä on kuitenkin kaikenlaista turhaa krääsää ja saa taas miettiä, minne ne sijoittaisi ;) Ja yksi laatikko on täynnä kirjoja, joille ei ole mulla minkäänlaista paikkaa :/ Ehkä niistä pitäisi tehdä taideteos seinän viereen laittamalla ne vaan lattialla pinoihin ;)

   Poista
 5. Minäkin tykkään, että keittiössä on radio ja tuosta sinun radiosta kyselisinkin, että toimiiko se hyvin ilman rätinöitä?:) Meillä on keittiössä OBH Nordican leivänpaahdin, johon sisältyy radio ja siinä on jopa antenni, mutta silti se ottaa välillä ihmisten liikkumisesta häikkää ja antennin asentoa pitää säätää vähän väliä.. Tiedän kyllä, ettei tuollaisesta vekottimesta voi liikaa odottaa, kun kuitenkin ensisijainen tehtävä on leipien paahtaminen, mutta silti se ärsyttää :D Ja senpä takia olen alkanut miettimään pelkän (kauniin) radion ostamista keittiöön :)
  -Madde

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on toiminut ilman rätinöitä ja kuuluvuus on hyvä :) Tivoli Audio on ihan hyvälaatuinen merkki, voin suositella. Ja mukana on myös antennipiuha, jolla voi parantaa kuuluvuutta.

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...