4. lokakuuta 2012

Kylässä

Piipahdin tuossa muutamia päiviä sitten äidilläni. Olimme aiemmin syksyllä käyneet Kodin Ykkösessä hankkimassa hänelle syysverhot ja pitihän se nähdä, millaiset ne ovat ikkunassa. Vähän jännitti, oliko turhan mummomaiset, mutta väittäisin ennemmin näiden olevan niin sanotusti modernin retrot.Äiti pitää sisustuksessa beigestä, tuo mukavasti lämpöä valkoisen rinnalle. Verhot sopivat hyvin beigeen värimaailmaan eivätkä tosiaan loppujen lopuksi ole liian mummomaiset. Retrohan on vähän niin kuin muodissakin nyt. Äiti olisi halunnut oranssit verhot syksyksi, mutta sain ylipuhuttua ottamaat verhot, jossa päävärinä on beige, lisänä valkoinen jota jo kalusteista löytyy sekä lehtien muodossa sitä oranssia sitten.

Mitäs olette mieltä, menikö opastus hyvin vai tekikö "sisustussilmäni" tepposet? ;)

Lisäksi rakastuin äidin hankkimiin syyskukkiin parvekkeella, kaksivärisiin callunoihin, jotka olivat hyväkuntoisia, vaikkei kunnon kukkakaupasta olekaan hankittu.

Kyllä vaan kieli pitkälle katselin näit callunoita ja pohdiskelin, miten kummassa voi äidillä olla jotain sellaista, mitä himoitsen! ;) No kerta se on ensimmäinenkin, hih! Callunat olivat Kodin Ykkösessä 3 kpl 10 euroa ja ruukut ovat Prismasta.

Tahtoo! <3


2 kommenttia:

  1. Oi, kauniit syysverhot ja minullekin mieluisat sävyt. Varmasti hyvä valinta, kokonaan oranssi voi olla liian hyökkäävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mäkin sen ajattelin ja sainkin ajatukseni myytyä äidille. :) Kivat verhot, vaikkei omaan sisustukseeni sovikaan!

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...