29. lokakuuta 2012

Kirjamessuilla

Kävin lauantaina ensimmäistä kertaa elämässäni kirjamessuilla. Meinasin jättää ensin väliin, mutta sitten päätettiin äidin kanssa kuitenkin lähteä ja ihan hyvä, mielenkiintoinen kokemushan se oli.

kirjailija Reijo Mäki

elokuvaohjaaja ja tuottaja Paul Verhoeven (ohjannut muun muassa Basic Instinct -elokuvan 1992)

Hannu Lehtilä, Tarja Halonen, Maria RomantschukMadventures
Messuilta ostin kolme kirjaa. Pitkään haluamani ja paljon kohua tuottaneen Fifty Shades -sarjan ensimmäisen osan, elokuvastakin tuttu tarina Kellokosken prinsessasta sekä hieman asiapohjaistakin luettavaa journalistiikasta.

Forsman Tean tuotteitakin oli saatavilla ja mukaan valikoitui tällä kertaa vihreää luomuteetä appelsiinilla.

Lisäksi tilasin tammikuun alusta testiin Helsingin Sanomat, lehti kun muuttuu tabloid-muotoiseksi 8.1.2013. Monihan ei tule tästä muutoksesta pitämään, mutta tabloidiin siirtyminen mahdollistaa esimerkiksi lehden nappaamisen mukaan käsilaukkuun aamulla kun lähtee liikenteeseen. Nyt lehteä on ollut kokonsa puolesta niin vaikea käsitellä ettei sitä kyllä mukaansa ota. ;) Normaalisti en tilaile Hesaria, sillä se on aika tyyris lehti. Olen silloin tällöin tilaillut sitä kokeilujaksojen verran halvalla hinnalla.

Messujen sisustuskirja-valikoima oli todella heikko, omiin silmiin ainakin. Yritin pitää silmäni auki, mutten nähnyt juuri mitään sisustuskirjoja. Ainoa kirja, joka jäi jotenkin mieleeni oli Raija Puukon ja Marjo Koivumäen Sisusta risusta. Koska messuilla ei oikein ehdi kaikkea käymään läpi ellei kahlailuun käytä kahta tai kolmea päivää niin en tiedä olisiko antikvariaatti-putiikkien valikoimista sitten saattanut löytyä jotain. No, sain messuilta 5 €:n etukupongin AdLibrikselle, jonka voi sitten käyttää hyödyksi, jos sieltä bongaa jotakin kivaa.

Kävikö kukaan muu messuilla? Ja jos, niin mikä oli parasta antia ja bongailitteko sisustuskirjoja?!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...