1. syyskuuta 2012

Uggit

Syyskuun ensimmäisen kunniaksi hieman talvikenkäasiaa :)

Viime talvena hain niin sanottua Ugg-kokemusta Seppälän halpisversioilla ja tykkäsin niin paljon, että päätin tulevalle talvelle hankkia ne ihan aidot ja alkuperäiset. Minään talvena aiemmin eivät jalat ole pysyneet niin hyvin lämpiminä kuin viime talvena, joten päätös oli aika helppo vaikka Uggien hinta hieman hirvittikin.


Nämä Classic-versiot ovat sävyä Hazelnut ja tilasin nämä Spartoolta vielä kesäalennusten aikaan, joten säästin aika reippaasti. Nyt näemmä väri kulkee nimellä Pähkinä ja suoraan näihin pääsee tästä*

Nyt olisi hyvä ajoitus Ugg-ostoksille sinänsä, että Spartoolla on syyskuulle erilaisia alekoodeja ja näistä Uggeista alennusta saisi 20%.

Koodilla FISEPT5 : -5% ostoksista, jotka ylittävät 60€. Voimassa 30.9.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
Koodilla FISEPT1: -10% ostoksista, jotka ylittyvät 80€. Voimassa 30.9.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
Koodilla FISEPT15: -15% ostoksista, jotka ylittävät 100€. Voimassa 30.9.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
Koodilla FISEPT2: -20% ostoksista, jotka ylittävät 150€. Voimassa 30.9.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
Nyt on enää yksi ongelma: mistä löytää muutoin pääosin mustaan asukokonaisuuteen kaverin näille töppösille? Ihoni väriin ei sovi tämä väri, joten väripari ei saisi olla kasvoja ja hiuksia vasten. Ja onko ok joskus mennä vain niin, että muuten on mustaa ja pelkästään kengät on eriväriset? Saako sellaista tyylimokaa (?) tehdä ja onko niin sanotut tyylimokat vielä sallittuja? Nythän on kovassa muodissa yhdistellä kovastikin erilaisia kuoseja. Kenkien väri ylemmissä pelkissä kenkäkuvissa on oikeampi kuin värisävy näissä alemmissa, joissa kengät ovat jalassani.

Ehdotuksia otetaan vastaan, mikä olisi kiva kaveri töppösille? :)


Sisältää mainoslinkin

8 kommenttia:

 1. Osta samaa sävyä oleva laukku ja yhdistä se noiden kenkien/mustan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Laukkua olenkin harkinnut. Onko tärkeää, että on täsmälleen samansävyinen vai riittääkö että on lähellä tai samaa sävymaailmaa? Tosiaan sävysäännöistä en ole viimeiseen asti perillä.

   Poista
 2. ei edes tarvi mitään väriparia! mulla on tuonsävyiset talvikengät ja usein kokomustaa päällä tai vaikka kokomustaa ja valkoinen huivi kaulassa :).
  mut jos hankit ruskean laukun, niin mielellään ihan samaa sävyä kenkien kanssa. jos on sävyeroa niin ennemmin sit vaikka musta laukku :D. tällainen on minun mielipiteeni :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat töppöset! :)
  Mun mielestä noi riittää yksinäänkin tuomaan väriä muuten mustaan asuun... Tai ainakin itse viihtyisin parhaiten niin. (En mäkään sävysäännöistä tiedä!) Ja voihan sitä mustaa rikkoa vaikka mustavaloisella taikka värikkäällä kaulahuivilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskasti teillä natsas mielipiteet yhteen S:n kanssa :)

   Poista
 4. Mulla kävi kans mielessä, että vois periaatteessa sävyttää mustan asukokonaisuuden pelkästään noilla kengillä. :) Pakko vaan kysyä mielipiteitä, kun en kuitenkaan ole mikään tyyli-expertti. Mä pistin juurikin tilaukseen yhden laukun ja toivon, että se olisi sävy sävyyn tai ainakin niiiiiin lähellä kenkien sävyä etteivät riitelisi keskenään. Muutoin lähtee bägi palautukseen alta aikayksikön. Ja toi musta asu valkoisella huivilla ja kamelin värisillä kengillä voisi olla aika hauska itse asiassa vaikka eivätkään mätsää keskenään. Kiitos hurjasti mielipiteestä! <3

  VastaaPoista
 5. Hahaa, tulipa halvaksi tämänkin postauksen lukeminen. Rahani menivät tosin jonkun onnekkaan huutonet myyjän taskuun, mutta kohta kotia saapuu (VIHDOIN) UGG Australia classic cardy boot koko 37 Twilight brown. Eivät tietenkään olen noooin lämpimät, kohtuu hintaiset kuitenkin, mutta villasukka pelastaa aina :D Olen niitä monta vuotta himoinnut, mutta normihintaisena en ole raaskinut ostaa. Harmaita olen harkinnut, mutta mennään nyt ruskeilla ja katsotaan miten opin käyttämään. Onneksi minulla on vagabondilta tuollaiset karvaisetkin pitkävartiset, jotta säilyy ilman kuoliota ehkä tästäkin talvesta. Terveisin kävelevä variksenpelätin! Olen saanut väriaisoihin ihan koulutustakin ja niiden kai pitäisi minua kiinnostaa, mutta ei kiinnosta. Mun mielestä on tärkeintä että ihmiset itse tykkää vaatteistaan, ja on hyvä olla niissä, on sävyt sitten kohdillaan tai ei. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Kävin kurkkaamassa sen Huutonetin ilmoituksen ja kivaltahan nuo näyttävät, ruskeinakin. :) Sinne tosiaan vaan villasukkaa ja jostainhan varmaan voisi löytyä karvallisia lämpimiä pohjallisia, jos noissa alkuperäisissä ei ole. Mutta tosi kivan näköiset nuo on, melkein kuin olisivat pehmoiset ja lämpimät varrelliset villasukat. ;)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...