26. syyskuuta 2012

Silmälasikehyksiä

Varoitus heti alkuun, että tämä postaus on täynnä naamaani, joten jos ei kestä katsoa, kannattaa skipata. ;D


Yllä olevassa kuvassa olevat kehykset ovat ehkä kaikkein lähimpänä nykyisiäni, joskin ulkoreuna ei ihan noin levene vaan ovat ennemminkin tasaisemmin suorakaiteen muotoiset.

Haluaisin uusiin kehyksiini hieman enemmän särmää, jos sellaiset lasit minulle ylipäätään sopivat. Toivon ainakin, jotenkin sitä kaipaa uutta ja vaihtelua.

Alle olen kerännyt erilaisia itseäni miellyttäviä ja sellaisia "vähän edes siihen suuntaan" mitä ehkä haluaisin. Joukossa on tummaa kehystä myös vaikka olen vaalea ja kovin tummat ja vahvat kehykset eivät kasvoilleni sovi. Kuvissa ehkä enemmän pointtina on muoto ja se särmä?!Hurjan paljon kyllä tuli nyt omaa naamaa tänne, ahdistavaa :D Mutta tuossa noita kehyksiä. En käynyt läpi koko kehysvalikoimaa vaan vain tietyn hintaryhmän kehyksiä. Liikkeeseen menen huomenna sovittelemaan kehyksiä ja tässä nyt sitten hieman tutkailin valikoimaa.

Sopiiko noista kehyksistä teidän mielestä MIKÄÄN minulle vai olenko nyt reppana ihan hakoteillä?! Pitääkö vaan tyytyä vanhaan ja tuttuun ja ottaa samantyyppiset kuin mitä minulla on aina tähän asti ollut?


Kehysten sovittelukuvat otettu Specsaversin ohjelmalla

34 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Noi kolmannet onkin erilaisemmat kuin noi muut. En ole tuon muotoisia ajatellutkaan, mutta tykkäsin iteki kun koklasin :) Kasitkaan eivät ole pahat, niissä olisi särmääkin. Mitäs sä oot mieltä noista tummista kehyksistä, mulle kun ei silleen kovin tummat ja vahvat kehykset oikein sovi?

   Poista
 2. Tokat lasit näyttää näiden perusteella sopivan sulle tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat väritykseltään (vaikkei se ollutkaan kuvien pointti) hieman vaaleammat. Specsaversin sivuilta luin, että jos esimerkiksi punastuu helposti niin meripihkan väriset kehykset eivät ehkä olisi kovin hyvät. Mä olen varsin punakka kasvojeni väriltä ja joskus jopa punastelenkin... toisaalta mulla on monta vuotta jo ollut meripihkan väriset aurinkolasitkin. :)

   Poista
 3. 4 ja 9 oli siis ne mitä tarkoitin :D
  Niillä mielestäni nousee suunpielet hymyyn, vaikka et kuvassa hymyilekään (isosti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot siis sinäkin sitä mieltä, että tuollainen "paksunnos" lasien ulkosyrjässä sopisi?

   Poista
 4. Lasit 5 (ja 1), mielestäni sulle sopii ohuet ja kevyet metallikehykset. -Aija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne toki sopii, tiedän. Mä vaan haluaisin nyt jotain muutosta, edes pientä. Ja tuota kuvaa noista "mun nykyisistä" laseistahan ei lasketa :)

   Poista
 5. Nelosen kannalla olisin näistä vaihtoehdoista :) Ai että ku oiskin kiva päästä ihan livenä sovitteleen sun kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi paksunnetut ulkoreunat eivät olisi pahat mulle vai? Mä ajattelin, et joku tyrmää nuo niiden takia hih! Ja voi, sä olisitkin just passeli sovituskaveri mulle :)

   Poista
  2. Laskettiin varmaan erilailla, jos ekaa kuvaa ei lasketa mukaan, niin sit mun suositus on siis numero 3. Vähän pyöreyttä ylälinjassa ja korkeampi linssi. Nelosessa on just ne asiat miks hylkäisin, liian matala, isot silmät jää sinne piiloon/ahtaaseen ja suora ylälinja. Kulman paksuus on ihan ok. Meetkö Itiksen liikkeeseen? Mun kaveri on siellä töissä :)

   Poista
  3. Kolmonen tosiaan on aika veikeä valinta näin omasta näkökulmasta, hieman hämmästyin sovittaessa kun näyttikin ihan kivalta. :) Ja kyllä meen Itikseen, kävin siellä tarkastuksessakin kesällä. :)

   Poista
  4. Löysin upeat kehykset, jotka olivat mustat ja toivat särmää tosi kivasti. Kehyksien sisäpuoli oli vaalea, joten se kevensi hieman. Harmi vain, että hintaluokka oli aika ööö... korkea sanoisin ;) Ja myyjäkin oli mukava :)

   Poista
  5. Voin katella "meiltäkin" sulle jotain vaihtoehtoja, kunhan ehdin :) Oliko Johanna myyjänä? :)

   Poista
  6. Ei sen nimi ollut Johanna. Se oli joku Pauliina.

   Poista
  7. Tällaisiin ihastuin, tosin niissä mitä sovitin ei ollut noita raitoja sangan ulkopuolella, tuo pieni valkoinen osa oli kyllä ja valkoinen sisus. Kevensi tosi kivasti ja tykkäsin ite ainakin :)

   http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/redgreen-18/

   Poista
 6. Minusta 5 ja 8 on parhaat. :) Tosi näppärä ohjelma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kasit on kivat! Vitosista en ole ihan varma, pitäs livenä kokeilla, kuvan perusteella en ehkä kuitenkin noita... :)

   Poista
 7. Kyllä noi paksummat kehykset on tosi kiva sulla! Tosi samanoloisia nuo kaikki, tietty varmaan kun ei nää sitä reunaa..Vikat on kuitenkin tällä perustein parhaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni vikoissa oli valkoiset sangat. Se ei vissiin mulle sovi kuitenkaan. :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kolmoset tuntuu saavan ääniä jonkin verran. :)

   Poista
 9. Jotkut mustat.. vai oliks ne kaikki mustia melkein.. hhaa.. hirveesti must oli apua :D mun pitää pistää omatkin lasit vaihtoon, että kehtaasin niitä käyttää.
  Mutta on se niin vaikeeta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina ollut lasit aika huomaamattomat, jos niin voi sanoa. Muutos on aina vaikeaa, mutta ajattelin josko vihdoin uskaltaisi hieman pois omalta mukavuusalueelta. :)

   Poista
 10. Mä tykkäisin noita alinna olevista! Ja hei ehdottomasti nyt jotkut sellaiset, joissa on sitä särmää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, josko uskaltaisin valita jotkut, joissa on enempi särmää :)

   Poista
 11. Mun suosikit sulle olis 4, 8 ja alin. Silmät näkyy niistä hyvin, on sitä särmää sekä väriä, eivätkä kallistu alaspäin mikä tuo helposti liikaa melankolisuutta ilmeeseen. Nelosessa mulla varmaan vähän jäävi mielipide, kun itselläni on ollut tuon tapaiset kehykset nyt jo, hmmm, viitisen vuotta... Vuosi sitten menin ostamaan uusia "jotain ihan muuta" mielessäni ja eikös liikkeen ainoat mua miellyttävät olleet saman merkin upgradattu malli =D Onpahan aisat vähän erilaiset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikkeessä sovittaessa tuli huomattua, ettei kyllä sovi kehykset, joissa ulkoreuna on paksumpi. Muutamia kivoja löytyi, mutta niin oli suppea valikoima, että täytyy käydä muissakin liikkeissä katsomassa.

   Poista
 12. Kolmannet (siis jos ylintö yksittäistä ei lasketa, muuten neljäs) sopii mielestäni sulle ehdottomasti parhaiten. Ehdottomasti mieluummin sellaiset, joissa lasien ulkoyläkulma nouseen ylöspäin, ettei tosiaan tule liikaa melankolisuutta. Mielestäni sellaiset sopivat sinun kasvoillesi parhaiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuli huomattua, että myös alareunasta pyöristetyt kehykset sopii. :) Ja yllätys oli, että se mustakin sopii, kunhan sanka ei ole liian jykevä ja tumma. Harmi ettei sopivasta hintaluokasta löytynyt kivoja kehyksiä. Tai no löytyi, mutta haluan vielä käydä muualla katselemassa. :)

   Poista
 13. Musta malliltaan nuo kolmannet, ne siniset siis, oli malliltaan parhaat - jotenkin ne istui kuvien perusteella parhaiten sulle. Sulla on kaunis malli kulmissa ja nämä lasit korostivat sitä, liian suora yläreuna latistaa turhaan kasvojen ilmettä. Värin puolesta, voisi olla kiva joku sellainen vaihtoehto jossa on särmää - musta hieman pehmennettynä?

  Silmälasien etsiminen on tuskaa, jos ei saa asiantuntevan myyjän apua - itse olisin ihan hukassa lasiliikkessä ilman luottomyyjääni,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta pehmennettynä on varmaan paras vaihtoehto. En tiedä päädynkö kehyksissä alareunasta pyöreisiin, mutta on kiva huomata että sellaisetkin yksityiskohdat ja muodot sopivat joita ei olisi itse tullut ajatelleeksikaan :)

   Poista
 14. Tykkäsin viidensistä (jos ylinkin lasketaan)! Valinta ei varmaan helpotu ollenkaan, aika montaa eri vastausta näyttäisi tulleen :D

  ♥ Leetta

  leeetta.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäyksiä on kyllä monenlaisia. Nuo neljännet (ekaa kuvaa ei lasketa) on kivat, mutta tuo paksunnos noissa kehysten reunoissa ei valitettavasti sovi mulle, ainakaan livenä ei sopinut. Ensi viikolla voisi jatkaa etsintöjä, ellen sitten päädy niihin kalliimman hintaluokan kehyksiin, joihin ihastuin. ;)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...