29. syyskuuta 2012

Lanternan Iskun avajaiset

Sain eilen illalla kunnian osallistua Lanternan Iskun uudistetun myymälän avajaisten kunniaksi järjestettyyn kutsuvierastilaisuuteen. Siistit vaatteet päälle, kello ja korut ranteisiin ja illasta nautiskelemaan!

Näistä olemattomista liruhiuksista ei saa kyllä kauniita millään, varsinkaan kun hiuksia edelleen irtoaa enemmän kuin laki sallii.Ja sitten itse tilaisuuteen. Sisääntullessa jokainen vieraista käteltiin, ensimmäisenä saimme kätellä Iskun konsernijohtajaa. Tämän jälkeen käteen annettiin lasi kuohuvaa ja saimme siirtyä uusittuun myymälätilaan nautiskelemaan ja tutustumaan.DJ ja hyvää musiikkia

Iskun konsernijohtaja Arto J. Tiitinen

Isku Interiorin muotoilujohtaja Antti Olin


Tarjolla oli muun muassa rapu-sandwichia, näkkileipää lohitahnalla sekä tuollaista lehtitaikinasta tehtyä "leivosta", jonka sisällä oli herkullista sienitäytettä.Myöhemmin illasta meille oli järjestetty upea yllätysohjelma, Tuliryhmä Poltteen esitys, josta saimme nauttia ulkona.

Mielettömän upeaa ja henkeäsalpaavaa tulenkäsittelyä!

Kyllä meitä hemmoteltiin! <3 Lämmin kiitos Iskulle tästä upeasta ja inspiroivasta illasta, herkullisesta ruoasta ja juomasta sekä mielettömän upeasta yllätysohjelmasta.

Vielä huomenna (ja toki myöhemminkin ;)) ehtii käydä tutustumassa Iskun uudistettuun myymälään Lanternaan ja hyödyntämään avajaisviikonlopun tarjoukset :) Tietoa löytyy tästä!

Sain myös taltioitua paljon inspiroivia tuotekuvia illan aikana, niistä juttua seuraavassa postauksessa.


2 kommenttia:

 1. Olen itse töissä Lanternan Sotka -myymälässä. Katselin illanviettoa viereisen myymälän näkövinkkelistä. Isku oli todella panostanut iltaan! Tyylikästä porukkaa oli liikkeellä harvinaisen paljon :) ja siis yhtenä niistä jee!
  Hölmö sattuma illalle oli uutisissa ollut Iskun yt-uutinen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Panostettu oli todellakin, itse olin aika otettu, että ihan toimitusjohtajaa myöten oli heti ovella porukka kättelemässä kaikki vieraat. Se on jo jotain! Ja meillekin Tiitinen puheessaan mainitsi nämä YT:t, mutta kyllähän nykyisessä taloustilanteessa YT:t osuu monen nilkkaan, valitettavasti. :/

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...