20. syyskuuta 2012

Kirppistelyä

Kävin eilen pitkästä aikaa kirpparilla, ihanaa! Suuntasin Vallilan makasiineille Valtteriin, missä - uskokaa tai älkää - en vielä koskaan ole käynyt. Valtterin toiminta on vuoden loppuun mennessä loppumassa, joten piti vielä hyvän sään aikana ehtiä sinnekin. Kirppiksen tilalle on tulossa toimistotiloja, makasiinien ulkoasu käsittääkseni onneksi säilytettäneen.


Saaliiksi mustavalkoraidallinen teeppis, kaulaliina sekä käsin neulotut villasukat. Villasukat on parhautta, ehkä eniten rakastamani vaatekappale <3 <3 <3 Ja tietenkään en itse osaa neuloa, joten olen aina torien, markkinoiden, kirppareiden, tuttavien yms. armoilla. Villasukkia ei vaan voi olla liikaa!

Yritin bongailla kivoja astioita tms. mieleistäni sisustuskrääsää, mutta aika ankea valikoima oli ja myyjiäkin vähemmän kuin kuvittelin. Ehkä keskiviikko ei vaan ole hyvä. Olisi ollut Riihimäen lasipurkki, mutten halunnut siitä maksaa kymppiä. Seitsemällä eurolla olisi saanut mageen kirkkaan keltaisen kolmiosaisen kynttijänjalan/maljakon, mutten raaskinut. Samoin mietiskelin Muumimuki-kokoelmani kartuttamista, mutta luovuin siitäkin ajatuksesta.

Osaatteko suositella Helsingin alueella jotain kivaa ja hyvää kirpparia? Itsepalvelu- tai perinteisiä, ei väliä. :)

12 kommenttia:

 1. Siis mä en ole näköjään 7 vuoden aikana tajunnut et siellä tapahtuu keskiviikkoinakin jotain.. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näemmä auki myös keskiviikkoisin. Itse menin heti yhdeksän jälkeen aamulla, mutta siellä ei kovin montaa myyjää ollut. Kiertelin pari tuntia aluetta läpi uudelleen ja uudelleen, jos vaikka myyjiä ehtisi tulla lisää ja tuotteita lisää myytäväksi. Yhdentoista pintaan myyjiä oli jo pikkuisen enemmän, mutta myyjien määrään olin kuitenkin aika pettynyt. Viikonloput on kai vaan parempia sitten. :)

   Poista
 2. Valtterille kannattaa mennä lauantaina ja sunnuntaina. Ja mielellään klo 9 aamulla :0) Me tehdään sieltä tyttäreni kanssa aina todellisia löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän samaan johtopäätökseen tulin itsekin. :) Seuraavan kerran sitten viikonloppuna ja vielä ennen loppuvuotta :)

   Poista
 3. Ei Valtterille kannata mennä kuin sunnuntaina aamusta heti kun se aukeaa ja silloinkin varautua, että sitä porukkaa on kamalasti :) Puolilta päivin onkin jo parhaat kamat viety, osa myyjistä lähtee ja porukka vähenee, mutta eipä ole enää oikein katseltavaakaan. :)

  Sussu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kokeilla vielä tässä loppuvuoden aikana viikonloppupiipahdusta siellä :)

   Poista
 4. Hahhaa sama en ole tiennyt että on auki arkena! En ollut kuullut ollenkaan että valtteri loppuu!!! Järkyttävää :( kesäisin käyn hietsussa ja talvisin valtterilla. Olen huono harrastamaan noita itsepalvelu kirppiksiä, jotenkin tuntuu ettei niistä meinaa mitään löytyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi sitten keksiä jokin kirppari talviajaksi... haluaisin alkaa käymään kirppareilla useammin! Pietarsaaressa on aivan mielettömän iso ja monipuolinen itsepalvelukirppis ja harmittaa kovasti, että se on niin kaukana. Aina kuitenkin, kun siellä käyn niin ohjelmaan kuuluu poikkeuksetta kirpparikierros!

   Poista
 5. Maanvaivaa kompaten siitäkin huolimatta että olen asunut tuossa vieressä 12 vuotta niin en tiennyt että siellä on toimintaa muulloin kuin viikonloppuisin :D

  Kaivarin Kanuunassa myydään laatutavaraa, tosin ei välttämättä mitenkään hirveän edullisesti. Ja näkeehän sielläkin henkkamaukan tavallisia trikoorytkyjä myytävän kuudella eurolla... Mutta ainakin kun ite oon ollu myymässä (ts. vienyt tavaraa, se on itsepalvelukirppis) niin tuotteet on suorastaan revitty käsistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivarin Kanuunassa voisi joskus käydä, olen kuullut siitä paikasta kyllä. :)

   Poista
 6. Kaivarin Kanuuna saa täältäkin äänen. Siitä kirjoittelinkin kesällä postauksen tuonne omaan blogiini. =) Valtterilta on tullut tehtyä joskus löytöjä, mutta olenkin käynyt siellä vain viikonloppuisin. Ja myöhään. Joten puhutaan todella löydöistä.

  Ja sitten voisin suositella myös Kööpenhaminan Cityloppista lauantaisin, jossa on tarjolla designer-lumouksia pilkkahintaan. Sinne tosin on vähän pitkä matka.

  | mustikkasmoothie.blogspot.com |

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...