2. syyskuuta 2012

Kaisaniemen Kodin Ykkösessä

Oltiin eilen äitini kanssa Kaisaniemen Kodin Ykkösessä verho-ostoksilla ja sain samalla tilaisuuden tutustua tähän uudelleen avattuun sisustusparatiisiin. On se vaan hyvä, että saatiin tänne kaupunkiin taas oma liikkeemme. Autottomana ei paljon huvita lähteä seikkailemaan Vantaan puolelle. Tässä siis hieman makustelupaloja teillekin eiliseltä reissultamme.


Mieleeni jäi eniten tuo kulhomainen kynttilänjalka, näin sen jo silmissäni kotonani sekä tuo viimeisen kuvan taulu. Ah, miten silmiä hivelevä kuva kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mukaan kotiin löysin myös jotain, mitä olenkin jo tovin etsiskellyt. Suosittelen kyllä piipahtamista tuonne Kodin Ykköseen, vaikka ehkä kuitenkin oli hieman suppeahko valikoima odotuksiini nähden. :)


7 kommenttia:

 1. Vau, hienoja isoja lyhtyjä! Mä löysin omani ihan Tiimrista, mutta kelpaisi nuo valkoisetkin! Syksyllä voi olla montakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattelin lyhtyjä kyllä sillä silmällä, koska haluaisin vielä isomman lyhdyn parvekkeen lattialle. Siellä on just sellainen kohta, joka oikein huutaa lyhtyä ;D

   Poista
 2. Tuollaisen hopeanvärisen lyhdyt haluisin. Ei oo vielä vastaan kävellyt, pitää jatkaa etsintöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodin Ykkösen lisäksi myös Prismasta (ainakin Itäkeskuksesta) löytyy. :)

   Poista
 3. Maria, sormeni osui vahingossa väärään kohtaan kommenttisi meni hylätyksi. Anteeksi! Mutta kuten sanoit, että lyhdyt varsinkin näin syksyllä on ihania niin oikeassa olet, niitä olikin ihana katsella ja haaveilla kivasta lyhdystä. Noi tosi suuret lyhdyt oli hienoja :)

  VastaaPoista
 4. Syksyllä saadaan Helsinkiin toinenkin kodin ykkönen kun Ruoholahteen avataan myös.
  Odottelen mielenkiinnolla myös Itiksen Stokkan muuttoa uusiin tiloihin "uudelle" puolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olinkin jo ehtinyt unohtaa sen Ruoholahden Kodin Ykkösen, kiva juttu kyllä! :) Ja mä odotan myös Stockan laajentumista, siitä tulee samalla paljon isompi kun siirtyy Piazzalle :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...