17. syyskuuta 2012

Habitare 2012: Kuvapläjäys 1/2

Parin postauksen verran ihan vaan yleisesti kuveja Habitaresta. Tänä vuonna messuilla pystyin jopa kiertelemään, tutkailemaan, ihastelemaan ja kuvaamaan. Tokihan viiden tunnin jaloilla olo kävi hieman selän päälle, mutta hienosti selvisin ja päivä oli erittäin nautinnollinen!


Messuilla lanseerattiin myös uusi blogiportaali (CASA-blogit) ja näin monia tuttuja bloggaajia. Lisäksi tapasin myös muutamia uusia, sellaisia joita en livenä vielä ollut tavannut. Oli mukava tavata Mia - Villa Hedda, Johanna - SisustusUnelmia, Padmerine - Coconut White, Outi - Hyypiön elämää sekä aivan ihanainen Siskoliina! Kaikki teistä vaikuttivat aivan yhtä ihanilta, mitä blogien kautta on saanut käsityksen. <3

Näiden kuvapläjäysten jälkeen jossain vaiheessa esittelen muutamia juttuja, jotka eniten kolahtivat messuilla. Nyt kuitenkin on messut messuiltu ja ensi vuonna uudelleen, ehdottomasti! :)

13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Nuo paperisen näköiset muoviset ruttuiset "pussukat" pistivät muuten minunkin silmääni, minulla oli jo harmaa sellainen kätösissä, mutta päätin sitten pysyä messubudjetissani ja jättää vielä ostamatta. ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pistin moisen tilaukseen, sopii juuri tarvitsemaani tarkoitukseen :)

   Poista
 2. Ihanat tosiaan noi pussit!! Multa meni noi ihan ohi! Kenen ne on?
  Törmäsit näköjään johto-jemmaankin!! :)

  Hei sun pitäs kuule kokeilla meidän Humantool- istuinta tuohon sun selkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit, mä kävelin muutamaan kertaan siitä ohi ja ihmettelin, että miksi porukkaa niin kamalasti keikkuu pyöränsatuloiden päällä! Jos vaan olisin tiennyt sun olevan siinä, olisin niin kovasti tahtonut tulla tervehtimään. Sniiiiisk!

   Mä en itse asiassa muistanut edes katsoa kenen noi "ryppypussukat" oli vaikka sellaisen tilasinkin :D Ja johtojemmaan törmäsin ja se on aika vahvana vaihtoehtona johtosotkuilleni. Harmi, kun en ollut budjetoinut messurahaa itselleni, muuten olisin ostanut semmosen pienen valkoisen heti! Tyydyin vaan keskustelemaan esittelijän kanssa sitten ja nappaamaan heiltä käyntikortin.

   Poista
  2. Nyt löyty etsinnän jälkeen! Tuote on Crumple-Box ja sen valmistaja(?) on Surplus Systems.

   http://www.surplussystems.de/en/lifestyle/crumplebox2.html <--- löytynee tuolta :)

   Poista
  3. Uu käyn kurkkaamassa! Ne johtojemmat onkin yllättävän arvokkaita, hinnat kuulostaa melkeen siltä että ne tehtäis kotimaassa, mitä tosin epäilen :)

   Joo olin siellä kanssa keikkumassa istuimien päällä! :)

   Poista
  4. Oli kyllä arvokkaita, mutta mietin, että on noi varmaan turvallisempia kuin monet muut itse kyhätyt. Se esittelijä kertoi, että kaikenlaisista erilaisista materiaaleista ja tehty johtojemmoja, jopa pahvilaatikoista. Toihan oli jotain paloturvallista muovia? Mutta siinä mielessä johtojemma olisi hyvä, että sen avulla piuhojen määrää voi muuttaa suuntaan tai toiseen ilman että miettii minne sitten seuraavat johdot piilottaisi. Huono puoli tuossa on se, että se johtojemma sitten vaan keikkuu lattialla näkyvissä, silloinkin kun itse ehkä haluaisi muutosta :)

   Ja voihan vitsi, harmi ettei tavattu. Olisin tullut taatusti tervehtimään, jos olisin tiennyt. Pitää käydä tuota Humantoolia kurkkimassa vähän. :) Miten sä tarkalleen ottaen ko. asiaan liityt? Ihan töissäkö? :)

   Poista
 3. Oli kyllä niiiiiin kiva nähdä ja tavata <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin olikin! <3 Vaikka olinkin aika ujo piimä :D

   Poista
 4. On se hienoa saada lukijoille sekä kirjoittajille kasvot! Oli ihana tavata! :)

  VastaaPoista
 5. Oli tosi kiva tavata ja jutella, Irina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva saada kasvot henkilölle, jonka blogia on alusta asti seurannut. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...