26. elokuuta 2012

Yves Rocherilta 30% alennuksella

Kosmetiikkavarastoni tarvitsee hieman täydennystä hygieniatuotteiden osalta. Olen pian käyttänyt loppuun Yves Rocherilta tilaamani suihkusaippuan, joten uudelle on tarvetta. Tällä kertaa päätin kokeilla saman sarjan (Plaisirs Nature) suihku- ja kylpyvaahtoa, mutta Luonnonmukaista kauraa. Tämän kaura-suihkusaippuan löydät täältä* 


Aiemminhan käytössäni oli tämä Smoothies Ananas & Kookospähkinä, josta tykkäsinkin. Tuoksu oli miellyttävä, saippua pehmeää ja pesi hyvin. Tuotteen löydät saman otsikon alta kuin tuon kaura-suihkusaippuan.


Tämän lisäksi tilasin blogeissa todella paljon tykätyn ja kehutun vartalonkuorinta-aineen ja kaikista eri vaihtoehdoista valitsin persikan. Persikkaisen kuorinta-aineen löydät Yves Rocherin sivuilta Vartalonhoito ja aurinkotuotteet -otsikon ja Vartalonkuorinta-otsikon takaa. Valitettavasti en saanut linkkejä toimimaan suoraan tuotteisiin.


Koska klikkasin kuorinta-aineen ostoskoriin ensimmäisenä tuotteena, saan siitä 30% alennusta. Tämä 30% alennuskampanja on voimassa vielä 29.8.2012 asti, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tämän lisäksi kuun loppuun eli 31.8.2012 asti toimituskulut ovat ilmaiset!


Yves Rocherin etusivulle pääset tästä*


Sisältää mainoslinkkejä
  

2 kommenttia:

  1. En saanutkaan kaikkia linkkejä toimimaan heti, koitan korjata asian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä on harjoiteltavaa, en saanut kuin tuon yhden tuotelinkin toimimaan. Olisi ollut kiva tehdä tuotteiden tutkiskelusta teille hieman helpompaa, mutta seuraavalla kerralla sitten. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...