9. elokuuta 2012

Uusivanha sänky

Kuten mainitsinkin Olohuoneen/asuinhuoneen uusi järjestys -postauksessa, muutosta tuli muutakin. Olen pari viikkoa kärsinyt taas iskiaksesta ja sekä sen innoittamana että sängyn korkeuden häiritessä tajuntaani poistin sängystä joustinpatjan kokonaan.


Sijoitin patjan tuonne sängyn ja seinän väliin, koska yksin sen kantaminen varastoon olisi liian työlästä ja toisekseen ajattelin, että jos runkopatjalla ja sijauspatjalla nukkuminen ei tunnukaan hyvältä on se helppo tuosta siirtää takaisin sänkyyn.


Ja mikä oli lopputulos?

Sisustuksellisesti todella paljon parempi kuin ennen, tuo matalampi sänky näyttää paremmalta ja on balanssissa muiden kalusteiden kanssa. Korkeutta voi hakea sitten muilla tavoilla. Ja toisekseen tähän asuntoon ei enää joustinpatjaa tule. Runkopatjalla on niin paljon parempi nukkua, joustinpatja on aivan liian pehmeä. Varsinkin selkävikaiselle.

Nyt olisi siis täysin tarpeettomana yksi suhteellisen hyväkuntoinen vuoden ikäinen joustinpatja kokoa 120 x 200. Saa tulla hakemaan pois. Ja ilmaiseksi tietenkin!

Mikäs teidän tuomionne on muutokselle noin sisustuksellisesti katsottuna? :)

6 kommenttia:

 1. Näistä kuvista kokonaiskuvan saaminen on hiukka hankalaa ;)
  Mutta varmaan näyttää ihan hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ainakin näyttää paremmalta kuin ennen :)

   Poista
  2. Mä tein tuon saman tempun noin kuukauden päivät sitten ja lopputulos näyttää paremmalta, niin myös sun luona! :) Meillä se joustinpatja oli painunut jo ihan kuopalle kahden vuoden käytön jälkeen. :(

   Poista
  3. Ja on kyl paljon parempi nukkuakin!

   Poista
  4. Onko tämä patja löytämyt jo uuden kodin? :) Olisi tarvetta, mutta rahat eivät riitä uuden ostamiseen.

   Poista
  5. Valitettavasti joo on patja löytänyt jo uuden kodin. Kannattaa katsella esimerkiksi Facebookin Annetaan/vaihdetaan-ryhmistä, sieltä voi bongailla halpoja tai ilmaisia tuotteita. Itsekin sitä kautta sain patjani pois nurkista lojumasta :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...