25. elokuuta 2012

TradeTrackerin blogitapahtuma

Torstaina olin TradeTrackerin* blogi-eventissä. Tapahtumaan osallistui useita eri mainostajiaja bloggaajia. Illan aikana tutustuimme eri yrityksiin (mukana olleita mainostajia näette alla olevasta kuvasta), nautimme hyvää ruokaa ja juomaa ja tutustuimme TradeTrackerin työntekijöihin sekä mainostaja-yrityksiin. Ilta vaihtui lennossa mukavaksi palkintogaalaksi ja jatkot pidettiin ravintola Namussa. Itse en Namun jatkoille osallistunut, mutta ilta oli kaikin puolin onnistunut ja saavuin kotiin pää täynnä informaatiota, ideoita sekä tarttuipa matkaan muutama uusi blogituttavuuskin. :)

Äärettömän hyvää ruokaa à la Kevennyksen kokit

Muotibloggaajien asu- ja kaverikuvauksia

Mukaan saimme mielettömän isot goodie bagit ja niissä oli todellakin kaikenlaista kivaa. Alla joitain juttuja kuvattuna Canonilta lainaksi saamallani Canonin EOS 550D -järkkärillä. Ja kuvat otin elämäni ensimmäistä kertaa moisella, joten se näkyy ;)

Tuotteita Cocovilta

Elleltä muistikirja, Moroccan Oil -hiusöljy


Kosmetiikkaa, mm. Maybellinen BB-voide ja ripsari.

Kaikkea ei mitenkään saanut kuvatuksi, joten tässä vain osa.

Lämmin kiitos TradeTrackerin* porukoille lämpimästä vastaanotosta ja upeasta illasta. Olette kyllä mahtavia! :) Lisäksi bloggaajille, joita tapasin ja joihin tutustuin: Oli todella kiva ilta ja oli ihana tavata teitä. :)


*Postaus sisältää mainoslinkin

8 kommenttia:

 1. Ihana oli sinua nähdä livenä <3

  PS näytämpäs mä sosiaaliselta tuolla kännykkä kädessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana kyllä vihdoin nähdä :) Ja älä sano mitään sosiaalisuudesta, kun ite oli niin jäässä ja olin paljon itekseni alkuillasta :D

   Poista
 2. Hih olet näköjään kuvannut mun siskon tytärtäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mä käsitin kans, että teidän väliltä löytyy yhteys :)

   Poista
 3. Kertoile hei ihmeessä smoothiemixistä kokemuksia! Sitä on kehuttu ja haukuttu lähteestä riippuen. Osa sanoo ettei voi edes juoda kun maistuu niin pahalle.

  Kiinnostaisi tietää. Cocovin tuotteita käytän itse muuten paljonkin, mutta joka-aamuisen smoothien teen yleensä tuoretuotteistta.

  | http://mustikkasmoothie.blogspot.com |

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistoin itse asiassa kyseisestä tuotteesta tehtyä smoothieta. Cocovin pojat olivat tehneet meille maistiaiseksi sekä ruoan kanssa nautittavaksi. Oli todella hyvää. Nyt pitäisi vain vielä keksiä tuon n. käyttöohje ja kokeilla. Ja jos ei muuta, niin pistän pojille viestiä et saisko bileiden smoothiereseptiä :D Ainakin siihen oli lorautettu hieman hunajaa <3

   Poista
  2. Cocovin omilla sivuilla taitaa olla, ja ruohonjuurenkin sivuilla. Ja sitten jos hurahdat samalla tavalla smootheihin kuin minä, voin laittaa nivaskan reseptejä tulemaan. =)

   | mustikkasmoothie.blogspot.com |

   Poista
  3. Kiitti G! Mä tutustun jossain vaiheessa noihin sivuihin :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...