6. elokuuta 2012

Somistamista

Sain vihdoin purettua muuton jäljiltä matkalaukkuni, jonne olin pakannut erilaisia somisteita, pääosin kynttilöitä ja tekokukkia.

Ruusuja, gerberoita ja pari ruukku-orkideaa.
Nyt pitäisi vain keksiä näille kivat paikat. Harmi, ettei vieläkään ole sitä Beståa. Siihen tasolle saisi vaikka ruusut korkeaan maljakkoon. Gerberat voisi laittaa pienempään maljakkoon ja jonnekin, missä tilaa ei tarvitsisi olla kovin paljoa. Ehkäpä kylpyhuoneeseen?! Nuo ruukku-orkideat sopivat tuossa muodossaan ehkä parhaiten parvekkeelle, kun siellä on se oranssinpunainen laudoitus.

Ideoita otetaan vastaan samalla kun täällä itse pinnistelen ideoita päästäni. ;)


4 kommenttia:

 1. Ompa ihanan valakoset! Kauniita kukkia <3 Nuohan soppii ihan mihin vaan ku ei tarvi hoitaa eikä tarvi valoa :)

  Mieki voisin ottaa tuommosia kottiin niin ehkäpä kisut antais olla rauhassa :) Mie kyllä tykkään nuista vaikkei oikeita ookkaan <3 Eipähän möyri ainakaan mittään ötököitä nuista (yök!) ja kisut ei ehkä söis niitä :) Mistä sie oot löytäny nuo? tai mistähän tuommosia kauniita valkosia sais ostettua, ei siis kovin kalliilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusut ja gerberat on viime kesältä Tiimarista, siellä on usein ihan kivoja tekokukkia. Orkidea-ruukut on Anttilan tasaraha-laarista myöskin viime kesältä. Gerberat löysivätkin eilen paikkansa kylpyhuoneen sisustustikkailta. Orkideat heivasin parvekkeelle, jossa vielä etsiskelevät paikkaansa. Ruusut ovat kiusaamassa mua edelleen tuossa lattialla, jotta pian keksisin niille jonkin paikan. :D

   Poista
 2. Okkei, vieläpä nuin hyvästä paikasta ko Tiimarista löytyy nuita! Meänki kylällä semmonen löytyy :D Täytyypä käyvä siellä katteleen :) Kiitti tievoista <3
  Kuvia sitte ku oot saanu kukille paikat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusut löysivät paikkansa, orkideat vielä miettivät parvekkeella paikkaansa. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...