12. elokuuta 2012

Sisustusostoksia

Piipahdin Elloksella* tekemässä pari sisustusostosta, pitkästä aikaa!

Lakanatilanteeni on tällä hetkellä järkyttävä. Olen joutunut viskomaan mäkeen vanhoja lakanoita ja mustatkin lakanat hävitin niiden epäkäytännöllisyyden vuoksi. Jäljelle jäi yksi tavallinen valkoinen lakana sekä valkoinen petauspussi. Äsken katsoin sängyssä parhaillaan olevaa lakanaa ja kauhukseni huomasin siinä värjäytymää, mistä lie tummasta paidasta tai muusta tullut... varsinainen mysteeri. Niinpä tuo lakana lähtee tuosta suoraan roskikseen kulkematta lähtöruudun kautta ja jäljelle jää vain petauspussi. Lakanani ovat muutenkin olleet aivan liian pieniä (150 x 200 cm ja sänky on 120 leveä), niin tilasin kaksi 180 x 260 cm valkoista perkaali-lakanaa.


Tilasin myöskin himoitsemani syysuutuuden eli mustavalkoisen torkkupeiton keltaisilla kanttauksilla. Sehän onkin näkynyt monessa lukemassani blogissa ja on jonnekin jo muistaakseni kotiutettukin. Torkku saapuu vasta ensi kuussa, joten sitä odotellessa! <3


Torkku on 100% puuvillaa ja kooltaan 130 x 150. Ihanan pehmoinen eikä taatusti pistele ja kutittele samoin, kuin jokin akryylitorkku. :)

Käytin tilaukseeni tarjouksen, jossa sai eurolla 6-osaisen pyyhesetin (mahdollisuus myös ottaa toinen pyyhesetti hintaan 6,90 €). Pyyhesetissä on seuraavat pyyhkeet:

• 2 kpl 60 x 120 cm (valkoinen, mustat raidat)
• 2 kpl 30x 40 cm (valkoinen, mustat raidat)
• 2 kpl 60 x 40 cm (musta, valkoiset raidat)
• Puuvillaa
• Pesu 60°.


Nyt kun kodissani on enää vain ripaus mustaa mieleni vallanneen valkoisen vuoksi, niin nuo pyyhkeet ovat kiva ripaus sitä mustaa, kun ovat pääasiassa valkoisia mustalla ohuella raidalla. Ja kivaa myöskin, että sain torkun 40 % alennuksella. :)

Kovin olisi mieleni tehnyt vielä tilata parvekkeelle hyllykkö, mutta maltoin mieleni. Olisi kyllä kiva, jos siellä olisi jokin mihin voisi sijoittaa kasveja ja säänkestäviä koristeita. Vai mitä mieltä olette, olisiko ollut kiva parvekkeen päätyseinälle tämä?Vielä olisi joitakin suhteellisen akuutteja sisustushankintatarpeita, mutta mennään nyt näillä aluksi. :)

Inspiraation iskiessä pääset shoppailemaan Ellokselle tästä!*

[Postaus sisältää mainoslinkkejä]

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, toi torkku on himottanut mua siitä asti, kun Elloksen syksyyn tutustuin. Sitä en varsinaisesti olisi tarvinnut, mutta minä niin kovasti tahdoin! :D

   Poista
 2. Hui, tee niistä vanhoista lakanoista edes rättejä ennen kulkemista päätepisteeseen. ;) vaikka no, ehkei ne nyt oo parhaita pölynpuuhintään, mutta lattia ja ulkopinnoille ihan jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisihan tuosta lakanasta muutaman rätin. ;) Kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Onko nuo elloksen lakanat hyviä? Itsellä myös lakanakaappi huutaa muutosta, joten vinkkejä otetaan vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole aiempaa kokemusta Elloksen lakanoista, mutta perkeelipuuvilla on yleisesti ottaen laadukkaampaa kuin tavallinen puuvilla, joten odotan lakanoiden olevan ihan passelit. :)

   Poista
  2. Okei, pitänee ottaa kokeiluun. :)

   Poista
  3. Toivotaan, että ovat hyviä :)

   Poista
 4. On teillä sisustusintoilijoilla rahaa. Ostetaan ja jo kohta heitetään pois. Tahrat valkoisista lakanoista saa myös pois sanoo nainen pienillä rahavaroilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä kyllä rahassa kylvetä, että sinänsä väärin päätelty. :) Mutta mikäpäs siinä, jos sellaisen ajatuksen saa kahden lakanan ostamisesta vanhan, tahriintuneen ja kulahtaneen lakanan tilalle. *hihittää* :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...