15. elokuuta 2012

Säilytysratkaisuja kylpyhuoneeseen (osa 2/2)

Tässä jatkoa edelliselle säilytysratkaisupostaukselle.
Kuvat: via Shelterness

6 kommenttia:

 1. Kivoja ratkaisuja näissä molemmissa postauksissa! Pöly on kyllä usein se syy, miksi tavarat tulee ennemmin pidettyä kuitenkin kaapeissa. Etenkin vessassa, missä lentelee niin vessapaperin kuin pyyhkeidenkin pölyä, ei viitsisi kovinkaan paljoa pitää tavaraa esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Monesti kaunis on epäkäytännöllistä, mutta onneksi käytännöllisempiäkin kauniita ratkaisuja löytyy kun tarpeeksi etsii :)

   Poista
 2. Tuo ekan kuvan idea on tosi hauska! Voisinkin kokeilla väkertää samanlaisia tekstejä. Mulla ihan törkeän vähän säilytystilaa kylppärissä, ei edes peilikaappia, ja inhoan sitä kun tavarat on esillä. Pitäis ehkä kehitellä vähän jotain.. Tästä sun postauksesta saa ainakin ideoita! :)

  janinamarian.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän todellakin tunteen, kun säilytystilaa ei ole. Vanhassa kylppärissä oli todella hintsusti säilytystilaa. Nyt on hieman isompi ja avoimempi kylppäri, joten olen saanut muun muassa sisustustikkailla säilytystilaa. Mutta vielä on hiomista kylppärin sisustuksen kanssa! :)

   Poista
 3. Katselin eilenillalla juuri samoja kuvia! :) varsinkin tuo eka kuva oli mun mielestä tosi hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain saman tyyppistä ratkaisua voisi kokeilla. Itse tosin en ehkä tekisi noin krumeluuria versiota, mutta ehkäpä vaikka jotain valkoisia laatikoita ja teksti dymolla? :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...