20. elokuuta 2012

Prisman lyhtytarjontaa

Aiemmin pohdiskelin lyhtypostauksessani, millainen lyhty olisi kiva parvekkeelle valaisemaan pimeneviä iltoja. Ihmettelin, kun mistään ei tunnu oikein löytyvän kunnon lyhtyvalikoimaa, mutta sitten viikonloppuna piipahtaessani Prismassa* päätin käydä kurkkaamassa heidän valikoimiaan. Ja voi että, kyllähän siellä lyhtyjä oli. Kaikenlaisia, isoja ja pieniä, moderneja, romanttisempia, rustiikkisia ja eri värisiä.


Tuon ison valkoisen lyhdyn tahdon! Hintaa himppasen alta 20 euroa.


Isompaa lyhtyä parvekkeen tai terassin lattialle etsivä saisi tästä todellakin sitä kokoa, sillä korkeutta tällä lyhdyllä on varmaan metri :D
Tätä lyhtyä mietin pitkään ja hartaasti - tahdon tuollaisen modernin lyhdyn ehdottomasti - mutta vaikka tämä olikin tarjouksessa ja jonkin verran alle 20 euroa (ovh 24,90) niin kantti ei antanut periksi.

Sorruin kuitenkin ja mukaan lähti kyllä lyhty. Tykkään tosi paljon uudesta lyhdystäni (siitä lisää joku toinen päivä) ja nyt noilla kahdella lyhdyllä pärjään sen verran, että saa ihan ok valaistuksen parvekkeelle, jos muita lyhtyjä ei tule hankittua enää tälle syksylle. :)


Sisältää mainoslinkin

14 kommenttia:

 1. Prismassako ne kaikki lyhdyt ovatkin! Täytyypä rientää katsomaan!

  VastaaPoista
 2. Oih ja voih mitä lyhtyjä! :) Varsinki tuo metrin korkunen :) ja nuo mihin voi laittaa usiamman tuikun, eipähän kisukkaan polttais häntäkarvoja nuissa :) On tuossa valikoimassa muitaki mikkä kotiuttasin vaikka just nyt heti! jos vaan ois sitä kuuluisaa pätäkkää tarpeeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo korkea lattialyhty tosiaan on kiva, mutta totta se on että rahalla saa ja hevosella pääsee. :) Kyllä mulle nyt parvekkeella olevat lyhdyt riittävät. Ehkä ensi vuonna sitten uudestaan lyhtyostoksille. :)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä ja ei muuta kun prismaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tuntui olevan valikoimaan useampaankin makuun :)

   Poista
 4. Tämä oli hyvä postaus, niin ajankohtainen meillekkin. Kylläpä täytyy mennä katsomaan Prismalle ihan lähemmin. Varsinkin nuo kiiltävät hopeiset olisivat tervetulleita meille. :o) Ja olisihan tuo iso valkoinen kiva niiden kaveriksi! :oD

  En ole ihan varma, että olenko jättänyt kommenttia sinulle aikaisemmin, mutta varsinkin viime aikoina olen lukenut blogiasi ahkerasti, tykkään tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhtyhankinnat ovat tosiaankin ajankohtaisia, niillä saa luotua niin hyvin tunnelmaa syksyllä partsille/terassille ja myöhemmin talvella sopivat sisätiloihinkin. :) Kyllä mun mielestä olet jonkun kommentin jättänyt, mutta olen todella iloinen, että tykkäät vaatimattomasta blogistani. <3 :)

   Poista
  2. Hei se mun piti vielä kysyä, että missä Prismassa sä kävit? Kun täällä päin vissiin Prismoissakin on vara mistä valita :oD, eikä kaikissa Prismoissa ole valinnanvaraa niin paljoa.

   Poista
  3. Itäkeskuksen Prismassa kävin :)

   Poista
  4. Kävin laittamassa sinulle vielä sähköpostia. :o)

   Poista
  5. Oijoi, pitääkin käydä lukasemassa! :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...