10. elokuuta 2012

Organisointivinkkejä keittiön laatikoille

Löysin kivan jutun, jossa esitellään 57 erilaista järjestelyvinkkiä keittiön laatikoille. Poimin niistä joitakin tänne teille jaettavaksi.
Kivoja ideoita, tosin vaatisi jonkinlaisia alustavia toimia, jos meinaisi vaikkapa tähän oman kodin laatikostoon toteutella näitä. :)

Alkuperäinen juttu löytyy täältä.

Kuvat: Shelterness

18 kommenttia:

 1. Oijoiii, tässä on perfektionistin unelmat kyllä jonossa! Tahtooooo! :)

  VastaaPoista
 2. Tälläiset postaukset on ihan parhaita! Sitten kun omassakin keittiössä on vähän enemmän tilaa niin mun laatikot näyttää tältä! Lupaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans kaikenlaisista organisointivinkeistä! :) Ja toisekseen kun mulla on pari laatikkoa keittiössä jotka on ihan hirveässä kunnossa kun tavaraa on liikaa ja järjestystä ei laisinkaan.

   Poista
 3. Ihania! Meillä on muutamassa laatikossa tuollainen järjestys vuosi sitten tehdyn keittiöremontin jäljiltä, ja olen ollut todella tyytyväinen!
  Kaikki keittiömme alalaatikot ovat ulosvedettäviä, ja niiden käyttö on paljon näppärämpää kuin perinteisten "komeroiden". Lautasia en vielä haaveile noin sotilaalliseen järjestykseen, mutta kuivatavarat kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikot on ehdottomasti omiakin suosikkeja. Valitettavasti vuokra-asunnon keittiöön ei kovin paljon voi vaikuttaa.

   Poista
 4. Moi! Inspiroivia kuvia! Itse kaipaisin jotain hyvää vinkkiä pienten maustepurkkien säilyttämiseen. Tuntuu, että keittiöstä loppuu tila kesken. Seinälle ei ole mahdollista kiinnittää erillistä maustetelinettä tms. eli organisointi pitäisi käytännössä toteuttaa pieneen kaappiin. Ulkomailla olen nähnytkin erilaisia telineitä kaapin sisälle, mutta Suomesta ne puuttuvat. Ikea myy vaikka mitä, mutta monet sopivat vain heidän omiin malleihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieneen kaappiin voisi esimerkiksi sijoittaa jonkinlaisen laatikon, johon sisälle organisoi maustepurkit. Sitten laatikon vetämällä ulos näkee kaikki mausteet. Ikean Rationell-laatikot on aika näppäriä.

   Poista
 5. Niin ja keittiöstä tulikin mieleen et mun eilisessä keittiöpostauksessa olikin sulle kiitokset tähtiservettiteline-vinkin lainasta :)
  http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/08/kodin-muutos-esittelyssa-keittio.html

  VastaaPoista
 6. Samaa täälläkin, mahtavia. Voi sitä päivää kun voi ostaa omaan kotiin itselle mieluisan keittiön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun voisikin vaikuttaa laajemmin omaan keittiöönsä. ;)

   Poista
 7. Thanks! Keittiöremontti seuraavana vuorossa, Ikean palikoilla mennään, joten KERRANKIN pääsen miettimään kaiken valmiiksi ja fiksusti. Perfektionisti sisälläni on hyyyyyyvin tyytyväinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä Anna! Inspiraatiot on aina hyviä. :)

   Poista
 8. Tästä tulikin mieleeni, löysin kirpparilta "puisen" ikean aterintelineen/laatikon (rationell?), joka laitetaan laatikkoon. Olin aivan onnessani, kun vihdoin saisin mahtumaan kaikki veitset ja haarukat siististi säilytykseen, ja saisin heittää sen muovisen veitsi-/haarukka-/lusikkasäilytyshökötyksen pois. Löytöni olikin sitte liian suuri, eikä se mennyt kirveelläkään mun keittön laatikkoon (tosin en kyllä kirveellä oikeesti kokeillut,olis taitanut olla laatikosto entinen sen jälkeen. Ikean reissua odotellessa, jos sieltä löytyisi joku vastaava ratkaisu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Toi on aina ikävää kun kuvittelee jonkun systeemin toimivan ja sitten käy noin. Toivottavasti Ikea tarjoaa uuden ja paremman ratkaisun. :)

   Poista
 9. Tälläiselle järjestysfriikille nuo toteutukset kelpaisivat :) Tykkään, että jokaiselle on oma paikkansa ja tietää mistä sen löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen järjestysfriikki myös, mutta kukaan ei uskoisi sitä ellen kertoisi. Perfektionismi on meinaan vain mun päässä ja siksi turhaudunkin kovin, kun en saa sitä päästä ulos ja toteutukseen. Onpa aina kauhean kiva katsella kauniita koteja ja siististi järjestettyjä tavaroita, kun oma koti on jatkuvassa kaaoksessa ja asiat odottaa tekijäänsä siksi, kun ei osaa päättää mitä laittaa minnekin ja missä järjestyksessä. ;)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...