5. elokuuta 2012

Magazine storage inspirations

Ikea Family Livestä Desireen blogista bongasin kivoja kuvia siitä, miten hän säilyttää lehtiään... ja niitä lehtiä on PALJON! :)

Ikean Billy-hyllyyn on sijoitettu lisähyllyjä, joihin lehdet mahtuvat kivoihin pinoihin.


Sisustustikkaat toimivat nekin mainiosti lehtitelineenä. Tikkaiden puolille voi valikoida vaikkapa lehdet, joissa on kauneimmat kannet. Säilytys- ja sisustusratkaisu samassa paketissa. Tykkään!

Puolihuolimattomasti asetellut lehtipinot jakkaroilla ja palleilla näyttävät kivoilta!


Mitäs tykkäätte? Miten te säilötte sisustuslehtiä tai vaikkapa sisustuskirjoja?

11 kommenttia:

 1. Mä en ole enää pariin vuoteen juurikaan ostellut sisustuslehtiä, blogit on korvannut ne!

  Mutta lehtiä oli kyllä aiemmilta vuosilta kerääntynyt, eikä meillä ole ylimääräistä tilaa säilyttää moisia. Tiesin myös, etten tulisi sellaista lehtikasaa enää tuskin koskaan uudelleen käymään läpi. Teinkin viime kesänä valtavan urakan ja kävin kaikki sisustuslehteni läpi (ja niitä oli kymmeniä, ellei satoja!) ja otin irti kaikki lemppari/inspiskuvat ja tein niistä oman sisustuskansion. Suosittelen! Siellä on vain mieluisia kuvia ja tietää, että samojen kansien välistä löytyy kaikki! Koneella mulla on myös toinen sisustuskansio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aion säilyttää joitakin sisustuslehtiä, niillä saa joskus tarvittaessa kivoja somistuksia aikaan. Ja loput, jotka sitten kierrätän, käyn läpi tuolla samalla tekniikalla ja teen irtokuvista sitten kollaasia johonkin kansioon tai leikekirjaan. :)

   Poista
  2. Mulla on sama systeemi. Muutamat suosikkilehdet säilyy sellaisenaan, mutta muita käyn tasaiseen tahtiin saksien kanssa läpi ja liimaan parhaat palat kansioon :)

   Poista
  3. Hyvä systeemi :) Pitäiskin tässä syksyn mittaan käydä omat kertyneet lehdet läpi.

   Poista
 2. Kivoja säilytysvinkkejä kuvissa :)
  Mulla on "muutama" sisustuslehti ja -kirja :D Säilön niitä lehtiä Beståssa ovien takana, niitä vanhimpia ja ihan tarkotuksella ostettiin lissää beståa juuriki minun lehille (2x120cm taso), sitte vanhoissa matkalaukuissa jotka olohuoneessa, vyöllä vyötetyissä pinoissa, vanhassa Jaffa-laatikossa joka kylläki muutti väriä valkoseksi ja tuli teksti Loota :) H&M standard goods-säilyttimessä, H&M juuttilaatikossa/kassissa ja hmmm, missähän muualla...kirjoja on pöyvällä ja tasolla :) Että ihan vaan "muutama" lehti mulla, en raski enkä halua poistaa niitä ku seki minun harrastus, sisustuslehtien ja -kirjojen kerräily :D ainiin, ja vessassa on Luhdan korissa lehtiä, saa lukia niitä ku on "toimituksella" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon lehtiä sulla :) Mut kiva oikeasti, jos niitä keräät ja sitten kun vielä keksii kivoja ja sisustuksellsiakin säilytyskikkoja niille.

   Poista
  2. En etes KEHTAA sanoa kuinka PALJON niitä lehtiä on ja kirjojaki aika paljon :D Kukkaan ei usko kuitekkaan :D Eikä meänkään koti mikkään jättikokonen oo, hyvin mahtuu silti ja tillaa on vielä usiammalle sis.lehelle ja sis.kirjalle :)

   Poista
  3. Mulla on monen monta lehteä ja joitakin kirjoja (olisko viisi?), mutta mitä noita lehtikasoja on nähnyt blogeissa ja muualla sisustuskuvissa niin ei ehkä ihan niin paljon kuitenkaan. :) Pitäs melkeen ottaa lehtimääräpäivityskuva ;)

   Poista
  4. Uskallanko kertoa.........Onhan tuoli tai sohva pehvan alla ettet loukkaa ittiä ku luet tuon määrän :D ja Saa järkyttyä...............................

   ...Sisustuslehtiä oli jokunen aika sitte lähemmäs tuhat, varmaan nyt jo ylikki, ehkä, en oo ennää jaksanu pittää lukua..miksihän :D ja sis.kirjojaki semmoset yli 40, ja ois vielä vaikka kuinka monta kirjaa minkä haluisin kokoelmaan mutten raski vielä ostella, no, kirjoja oon ylleensä huutanu huutiksesta, hyväkuntosia ja murto-osa alkuperäsestä hinnasta, harvan oon ostanu uutena, hyviä diilejä teheny siis huutiksessa :)

   Juu, vaikia uskoa mutta totta son nuo määrät :)
   Eikä oo yhtään Lapinlissää nuissa luvuissa :) Tuo on semmonen sanonta tuo Lapinlissää, eli jos joku sannoo uskomattoman luvun jostaki niin sitä sanotaan että Taisit laittaa hieman Lapinlissää :D mutta en oikiasti laittanu yhtään :)

   Juu ota lehtimääräpäivityskuva :) Mieti ookko ihan varma että haluat laittaa kalliita sis.lehtiä silpuksi *neuvoo sisustuslehtiADDIKTI* :D
   Joku kerrää postimerkkejä tai kenkiä jne, mie sisustuslehtiä ja -kirjoja...ja jotaki muutaki :) Kauhia "sarjassamme selityksiä" ettei joku vaan aattele että on se HULLU tuo Meän Satu, NUIN paljon lehtiä ja vielä säilyttää niitä :D

   ja EI, EI me hukuta lehtiin :D Kuulostaa paljolta mutta vie yllättävän vähäsen tillaa kuitekki loppujen lopuksi :)

   Poista
  5. No kuulostaa kyllä hurjalta määrältä! Mutta sä tiedät parhaiten sen, miten ne mahtuu ja paljonko vie tilaa. Ja jos kerran keräilet niitä niin sitten sulla on niitä oltava. :) Äläkä pelkää, en mä ainakaan pidä sua hulluna. <3 :)

   Poista
 3. No ihan "muutama" lehti vaan mulla *virn* :D
  No hyvä ettet piä minua hulluna :D <3

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...