11. elokuuta 2012

MacBook Pro 13

Uuden läppärin hankinta on ollut mulla kyllä varsinainen murheenkryyni. Tilasin Soneralta itselleni kesäkuun lopussa MacBook Airin, jota en koskaan saanut. Ensin tilaus ei ollut mennyt tukkurille perille, toisella kertaa mitään ei kuulunut mistään, kunnes kävi ilmi, että laite on loppunut tukkurilta. Monien sähköpostiviestien ja selvitysten jälkeen jouduin tyytymään vastaukseen, että voin joko peruuttaa tilaukseni tai jäädä yksinkertaisesti odottamaan korvaavaa laitetta.


Epätoivon hetkillä meinasin jo tilata Soneralle ilmestyneen MacBook Air 11 koneen, mutta maltoin mieleni. Työskentely niinkin pienellä koneella ei ehkä pidemmän päälle ole kovin kivaa. Ajattelin, että jos heille kerran nyt on tullut tuo 11", niin ehkä valikoimiin tulee täydennystä pian muutenkin.

Ja kappas, eilen sivuille ilmestyi uusin MacBook Pro 13. Hetki mietintää ja kone tilaukseen! Meinasin tosin jo seota, kun tilauksen jälkeen valikoima täydentyi vielä sillä penteleen MacBook Airilla. ;) No, pitäydyn nyt Prossa, sillä onhan siinä kuitenkin levyasema toisin kuin Airissa ja enhän mä nyt niin paljon konetta kanna mukanani, että se laitteen paino nousisi ensimmäiseksi prioriteeteissa. Nykyinen läppärini painaa yli 2,5 kiloa ja Pro vain 2 kg, joten ihan hyvä hankinta.


Niinpä ensi viikon puolivälissä minulla pitäisi olla uusi läppäri, ihana alumiinikuorinen omenaiseni! <3

4 kommenttia:

 1. Meillä kävi täysin sama homma kun tilasin Soneralta ennen joulua ipadin... Oli kuulemma loppunut eikä tietoa koska tulee lisää, seuraavana päivänä niitä taas oli yms. Vihdoin saatiin muistaakseni helmi maaliskuussa joululahjaksi tarkoitettu ipadi. Ei kiitos meille soneralta enää mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei ole paljon palvelu (?) muakaan vakuuttanut. Ja silmissäni maine oli huonohko jo aiemmin. Toivotaan, että nyt tämä juttu sujuisi.

   Poista
 2. Ompas erikoista palvelua Soneralta, olen aina ajatellut Soneran olevan sellainen että kaikki toimii niin kuin pitää, monesti myös ajatellut tilata heidän verkkokaupastaan mutta näköjään onni etten tilannut. :) Mutta onneksi sait lopulta haluamasi, kyllähän tuollainen kelpaisi miullekin :D (Kyllä vielä joku päivä tuollaine pitää hankkia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi noin ison yrityksen osaavan asiansa, mutta valitettavasti näin ei aina kai sitten ole, kuten voimme huomata. Nyt vaan peukut pystyyn, että läppäri löytää tiensä perille asti. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...