26. elokuuta 2012

Lyhtylöytö

Nyt on lyhtyjen osalta tilanne hallinnassa ja parvekkeelle saa ihan hyvin luotua syystunnelman. Löysin ihanan lyhdyn viime viikonloppuna Prismasta*, kun kävin ystäväni kanssa kaupoilla.
Harmittelin ensin, kun en löytänyt sopivan hintaista (lue: halpaa) lyhtyä valkoisena, siis sellaista minkä olisin kelpuuttanut, mutta sitten tuo keltainen tupsahti silmieni eteen. Sehän sitten lähti matkaani ja ajattelinkin myöhemmin, että niitä valkoisia ja mustia ja muita "normaalin" värisiä ehtii varmasti ajan kanssa hankkia ja nyt on kiva, kun tämä keltainen kausi on päällä niin tuleepahan hankittua jotain hieman omaan tyyliin erilaista.

Nyt en vain ole varma miten päin noita parvekkeen lyhtyjäni sijoittelisin. Kokeilin vielä sijoitusta toisinkin päin eli niin, että keltainen lyhty voisi isompana roikkua tuolla seinällä.


Sisältää mainoslinkin

14 kommenttia:

 1. Ostin itse saman kokoisen tai vähän isomman lyhdyn tiimarista joka onkin muuten samanlainen kuin sinun keltainen lyhty, mutta valkoinen ja hintaakin oli vain 10e. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Eli Tiimarista kannattaisi myös sitten käydä kurkkimassa lyhtyjä. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. Onpa pirtsakka keltainen! Todella kiva yksityiskohta tuonne parvekkeelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Mä tykkään tuosta myös, vähän kuitenkin erilaisempi kuin perinteinen valkoinen tai musta. :)

   Poista
 3. Kivan pirtsakka toi keltainen :) Sopivat mun mielestä kumminpäin vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans, tuo sellaista ihanaa henkistä lämpöä parvekkeelle. :) En ole vielä polttanut tuota mustaa kynttilää keltaisen lyhdyn sisällä ja kävikin mielessä, että onkohan tuo sillä tavoin liian iso kynttilä tuon lyhdyn sisälle, että jos pistän kynttilän palamaan niin polttaako/tummentaako sen liekki sitten tuon lyhdyn.

   Poista
 4. Nätit lyhdyt! Varoituksen sanana tosin, että jos laitat lyhdyn roikkumaan tuohon tuuletustelineeseen, se saattaa mustua kynttilän noesta niin, ettei sitä saa enää puhtaaksi. Etenkin tuon tummemman lyhdyn "lenkki" näytti aika lyhyeltä. Nimimerkki kokemusta on :) Asiaa auttoi kun lyhdyn laittoi lyhyellä koukulla roikkumaan vähän alemmas.

  S-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tuo musta lyhty on jo useamman vuoden vanha ja olen paljon poltellut siinä noita lämpökynttilöitä. Kynttilät ovat sen verran pieniä ja maltillisesti palavia, että liekki ei aiheuta mustumista. :) Tuon keltaisen lyhdyn osalta pohdin kuitenkin, että ehkä sinne pitäisi laittaa matalampi kynttilä ettei lyhdyn yläosa tummu kynttilän liekistä. :)

   Poista
  2. Kirjoitin epäselvästi, tarkoitin siis että tuuletusteline voi mustua. Nyt mustunut teline näyttää vähän tyhmältä valkoista parvekkeen seinää vasten :( Mulla tuo telineen mustuminen saattoi tosin johtua siitä, että tykkään polttaa lyhdyissä vähän isompia kynttilöitä. Lämpökynttilät palaa mun parvekkeella tosi epätasaisesti vaikka parveke onkin lasitettu. En tiedä olisiko mulla vaan huonoja kynttilöitä.

   S-P

   Poista
  3. Joo mä itse asiassa ymmärsin, mitä tarkoitit. :) Tosiaan lyhdyssä polttamani lämpökynttilät palavat niin maltillisesti ja ovat niin matalat, etten ole havainnut telineen mustumista. Mutta toisaalta polttelin telineessä ja lyhdyssä kynttilää vanhassa asunnossani, jossa teline oli jo niin vanha että se oli jo ajan myötä kulunut. Pidän tämän vinkin kuitenkin mielessä, nythän koko asunto on ihan uusi. :)

   Poista
 5. Voi *drool* Mä oon huomannut että mulla on lyhtypula.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se yhdistettynä nyt siihen, että Prismasta löytyy keltaisia lyhtyjä niin huomenna heti kauppaan vaan ja postausta kehiin! <3

   Poista
 6. Lisää lyhtyjä, näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon kaipaisinkin vielä sitä Light House -lyhtyä. Mutta kyllä noillakin jo pärjää. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...