27. elokuuta 2012

Laatuvalaisimelta Trio valaisimet -20%


Nyt pukkaa tarjousta, joka kannattaa hyödyntää, jos on on suunnittelemassa uuden valaisimen hankintaa. Laatuvalaisimella kaikki Trio valaisimet* (valikoimissa yli 600 Trio valaisinta) ovat
-20 % ajalla 27.8.-2.9.2012. 

Tarjouskoodi 100842

Yllä olevassa valaisimessa on aika pitkälti samaa henkeä kuin Eglon eteisplafondissani. :)

Tällaista tai tämän tyyppistä ns. kristalliplafondia olin hieman ajatellut olohuoneeseeni.

Tässä pöytävalaisimessa on kivaa luonnonläheisyyden makua. 

Trio valaisin-valikoimaan pääset suoraan tästä*


Sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

 1. Kävisin täällä blogissasi useamminkin ja liittyisin lukijakaartiin, mutta, mutta.. niin vähän löydän omia juttujasi, jotka ovat kiinnostavia, on niin paljon tätä mainossälää, joka lietsoo turhaa kulutushysteriaa. Ja toisekseen ainakaan minä en missään nimessä koskaan osta mitään toisten blogien linkkien kautta se kun on sellaista kuin lukisi maksullista blogia.
  No tämähän on tietenkin vain mun midelipide
  -anniina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki me suhtaudutaan eri tavoin mainostamiseen. Itse suhtaudun siihen avoimesti, sillä se myös tuo elämääni inspiraatioita. Mainostan blogissani asioita, joista itse pidän ja jotka hyväksyn ja joskus jopa sellaisiakin asioita, joista tiedän ainakin joidenkin lukijoitteni tykkäävän.

   Mainoksissa esiintyy siis myös niitä asioita, joista itse tykkään ja joita voi löytyä kotoani joko jo valmiiksi tai voi mahdollisesti tulla löytymään. Toisekseen, en ihan kokonaan pysty blogiani täyttämään omilla jutuilla, sillä rahavarannot yms. syyt vaikuttavat pitkälti siihen, ettei niitä "omia juttuja" ole tarpeeksi julkaistavaksi. ;) Jos mielenkiinnon kohteeni eivät kohtaa kanssasi, niin vaikka se harmillista onkin, niin kaikkia ei voi miellyttää. :) Ehkä joku toinen vähemmän kaupallisempi blogi olisi enemmän mieleesi? Itse en roiku blogeissa, joilla ei ole minulle tarjottavaa.

   Olen myös työelämän ulkopuolella, joten jos rakas harrastukseni voi auttaa elannon saamisessa, niin en ole ollenkaan pahoillani, päinvastoin. Voisin tehdä tätä ihan varsinaiseksi työkseni, niin paljon pidän kirjoittamisesta, ideoiden jakamisesta ja mielenkiintoisen sisällön tarjoamisesta lukijoilleni.

   Kiitos asiallisesta mielipiteestäsi Anniina, kyllä niitä on aina kiva saada vaikka ei aina olisikaan samaa mieltä. Toivottavasti löydät kiinnostavia ei-niin-kaupallisia blogeja jostain. :)

   Aurinkoista syksyä!

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...