21. elokuuta 2012

Kuormalavasta on moneksi

Kummasti on alkanut täälläkin miellyttämään ripaus tuunattua modernin keskellä ja pitkään olen jo ihastellut, mihin kaikkeen taipuu esimerkiksi kuormalavat. Törmäsin vaihteeksi kokoelmaan erilaisia kuormalavaratkaisuja ja tässä joitakin nähtäväksi myös teille.Tähän mennessä olen pohdiskellut kuormalavan hyödyntämistä parvekkeella, sillä esimerkiksi sohvapöydäksi se taitaa olla turhan kookas näin pienessä asunnossa. Mutta vaikkapa valkoiseksi maalattuna ja pystyasennossa parvekkeen seinää vasten se voisi toimia vaikka missä kaikenlaisessa virassa.

Kuvat: via Inthralld


20 kommenttia:

 1. Kivoja ideoita! Minua kiehto erityisesti idea keittiön saarekkeesta:) Harmillisinta onkin se, että noiden saanti on aika vaikeaa ja lienevät jopa suhteellisen kalliita (?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo saareke onkin kivan näkönen! :) Mä en itse kyllä tietäisi mistä lavoja lähtisin etsimään, jos sellaisen päättäisin hankkia, mutta tuolla kun kulkee niin varsinkin viime aikoina on tuntunut, että niitä lojuu joka kadunkulmassa. :o

   Poista
  2. Voihan niitä tietysti löytää jostain ilmaiseksikin. Yllätyin vaan, kun kaupassa työskentelin, kuinka paljon ne maksoi, sillä ne liikkui "edestakaisin" kaupan ja toimittajien välillä...

   Poista
  3. Jos niitä näkee jossain pinossa, ei niin selkeästi kenenkään pihalla tms. niin saakohan sitä isotkin rapsut jos nappaa yhden mukaansa? ;)

   Poista
 2. Heip. Eivät ole kalliita. Itse ostin just 2 kpl hintaan 8 euroa ja ihan tavallisesta halpismarketista. Maalasin lavat valkoisiksi ja nyt toimittavat sängynpäädyn virkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, kiitos todella paljon! Ihanko möivät omista varastoistaan omalla hinnalla, vai oliko niille asetettu jokin ihan yleinen ostohinta? :)

   Poista
 3. Lavoja löytyy riesaksi asti kaikilta rakennusvaiheessa olevilta alueilta. Jossain kohti rakentamista, niitä ei pysty edes säilömään missään, vaan meilläkin niitä pilkottiin polttopuiksi. Monenlaista niistä on kyllä rakennettukin.

  Hienoja ratkaisuja. Tuo kasvilava on hauskasti toteutettu. Meillä mies ei millään taivu siihen, että lavoista voisi jotain sisälle tehdä, mutta ehkäpä taas vähän herätän ajatuksia näillä kuvilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin myös tuosta kasvilavasta. Sellainen voisi olla kiva parvekkeelle, pitäisi vain keksiä miten sen rakentaisi niin, että se voisi olla pystyasennossa seinää vasten. :)

   Poista
  2. Kasvilava on minunkin suosikki! :)

   Poista
 4. Meiltä Irina liikenisi vaikka kuinka monta, mutta Raumalle taitaa olla turhan pitkä matka? :) Mutta jos tietäisit jonkun joka rakentaa taloa niin rohkeasti vain kysymään sillä niitä todella on riesaksi asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pikkusen on Raumalle matkaa enkä tunne ketään, joka matkaisi siellä suunnalla jotta voisi pyytää toimittamaan. Mutta enköhän mä tarpeen vaatiessa jostain jonkun talonrakentajan bongaa. :)

   Poista
 5. Mulla on miehen työpaikalta tilauksessa muutama kuormalavaa. Aion (nyt alkuun) tehdä olohuoneeseen sohvapöydän ja tulevaisuudessa vierashuoneeseen sängynpäädyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, jos tommosen kuormalavan vaikka saisi puolitettua, sitten voisi tännekin sopia sohvapöydäksi. Ja sängynpääty kuulostaa myös kivalta, paljonko nuo perus kuormalavat (eurolavat) on mitoiltaan? Kyllä siis sun suunnitelmat kuulostaa hyvältä :)

   Poista
 6. Loistavia ideoita :) Sohvapöytä on isosti mun suosikki.

  VastaaPoista
 7. Minulla on monenlaisia lavoja kymmenittäin: EUR- ja FIN-lavoja, pienlavoja, umpikannella tai ei, melkein uusia ja kuluneita, tee mitä haluat ... 3 euroa/lava, nouda vaikka peräkärryllä Linnunlaulusta (Linnunlauluntie 4, huvila nro 9) Oopperaa vastapäätä. P. 0409107054.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...