3. elokuuta 2012

Erikoisen arkkitehdin päähänpistos

Meidän talon arkkitehti on ollut vissiin hieman erikoinen. Tai ainakin jonkinlaisen luonnonmukaisuuden (?) kannattaja. :) Hämmästelin parvekkeen puoleisia smyygejä, näyttivät kovin keskeneräisiltä. Mainitsinkin asiasta rakennuttajafirmalle ja sain kuulla, että tuollaiset niiden kuuluukin olla... arkkitehti ei kuulema ole halunnut maalauttaa siitä. No, mitä tarkoitan? Katsokaa itse.Tällä hetkellä nuo smyygit eivät minua häiritse, en kamalasti kattele niitä, mutta jos jossain vaiheessa alkaa tökkimään niin en usko, että saan kovin isoja rapsuja, jos maalaan smyygit harmaalla maalilla. Mutta että tällainen arkkitehti meillä. ;)

14 kommenttia:

 1. No höh, onpa jännä näkemys tuon jättäminen noin viimeistelemättömän näköiseksi. :( Kannatan maalilla sutaisemista, siitä tuskin tulee mitään seuraamuksia. :) Tässä meidän nykyisessä kodissa on myös arkkitehdin näkemyksen mukaisesti ensimmäisen kerroksen asuntojen terassit jätetty aika avonaiseksi. En tiedä onko arkkitehti käynyt viime aikoina katselemassa tätä taloa, nyt on sitten nimittäin jokaisella terassilla jos minkälaista viritystä näköesteenä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnollisen näköinen on ihan kiva, mutta... ;)

   Poista
 2. Öööö no onhan nuo nyt tosi kummalliset :O jotenki keskeneräisen ja viimeistelemättömän näköiset. :D Kai niihin tottuu, mutta omaa silmää ei toki hivele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei hivele ei :) Noi toki niinku "unohtaa", mutta jos mun parveke tulee joskus olemaan sisustukseltaan viimeistelty, niin sitten nuo voi häiritä silmää enemmänkin.

   Poista
 3. Tämä on kyllä sarjassamme "outoja mieltymyksiä". :) Ei tainnut arkkitehti olla täysin selvillä tuosta pinnan elämisestä, oletti varmaan että se on kauniin harmaa betoni, eikä tuollainen kalkkeutunut ja töhröinen. :)

  Maalikaupasta vaan pahvilastuja hakemaan ja värivertausta tekemään, tuskin kukaan edes huomaa, että sen maalaat harmaaksi. :) Muistaakseni Tikkurilalla on juuri tuo siniharmaa sävy valikoimissaan, Suomalaisissa julkisivuissa paljon käytetty ja meilläkin löytyy sama sävy parvekkeelta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin teen sitten kun ja jos tuon maalaan :) Hassu arkkitehti! Eikä ole ainoa arkkitehdin päähänpistoista tämä tässä talossa ;)

   Poista
 4. Kävit taannoin linkittämässä blogisi minun postaukseeni. Tulin vain kertomaan, että kirjoittelin kaikista linkitetyistä blogeista pienen postauksen, jos haluat käydä lukemassa: http://mustikanblogi.blogspot.fi/2012/08/linkita-blogisi-postauksen-satoa.html

  VastaaPoista
 5. Jep, mielenkiintoinen on ollut arkkitehdilla maku...;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ehkä kiva olla erilainen arkkitehti ;)

   Poista
 6. Luulisin että on olemassa puhdistusaineita joilla tuon betonin saa puhdistettua, riippuen tietenkin tahrojen syntymekanismista. Mutta tuo näyttää aivan betonin läpitunkevalta kalkilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten vaan epätasaista touhua... no maalaamallahan sen saa tasaiseksi, jos haluan sitten jossain vaiheessa. :)

   Poista
 7. No ohhoh! :) Kaikkia suunnittelun kukkasia niitä vaan joukkoon mahtuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkkitehtejä on joka junaan, hih! ;)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...