21. heinäkuuta 2012

Tunteiden loistoa Lushilta

Sain kunnian osallistua toissapäivänä Lushin järjestämään bloggari-iltaan, jossa esiteltiin suurta kiinnostusta herättänyt uusi tuotevalikoima Tunteiden loisto. Kyse on ennen kaikkea väreistä, meikeistä. Paikalla oli useampi Lushin työntekijä meitä opastamassa ja kertomassa tuotteista. Heti alkuun kyllä tunsin itteni aika "pieneksi" kännykkäkamerani kanssa, kun muilla bloggaajilla oli hyviä kameroita aina pokkareista järkkäreihin. ;)

Pyöriteltiin hieman väripyörää. Värillisistä napeista sai valita kolme sillä hetkellä mieleisintä väriä ja nappien - jotka kansina toimivat - alta paljastui sitten kyseisen värinen tuote. Oli huulipunia, luomivärejä ja silmänrajausvärejä. Jokaisella tuotteella oli nimenään jokin väriä ja luonteenpiirrettä kuvaava adjektiivi. Tuotteiden väreistä siis löytyi paljon mielenkiintoisia analyysejä! :)

Ripsiväri oli aika jännä ilmestys ulkonäöltään. Kuin pieni pipettiputeli.
Välillä piti napostella muutama namunenkin. ;)

Bloggaajat tutustumassa tunteiden ja värien loistoon.

Riippuen, minkälainen sivellin väreissä on eli onko kyseessä luomi- vai silmänrajausväri mukaan sai myös toisenlaisen siveltimen, jolloin väriä voi käyttää myös toiseen tarkoitukseen.
Itsekin pääsin pyöräyttämään väripyörää ja kummasti väreiksi valikoitui vaalean lisäksi musta ja kulta. Lähes kaikki analyysit adjektiivien takana osuivat hyvin kohdalleen, joskin hieman hienosäätöä vaatisi luonteenpiirteen ja värin yhdistämiseksi. ;)

Saimme valikoida yhdet haluamamme tuotteet mukaan kotiin testattavaksi ja koska olen pidempään etsinyt hyvää ripsaria, valitsin aiemmassa kuvassa näkyneen ripsarin. Harja on todella lyhyt ja vaatii hieman totuttelua. Toki mukaan sai hieman pidemmän ripsiharjan, jos lyhyellä värittäminen ei mitenkään luonnistu. Olen nyt vasta hyvin vähän testaillut kyseistä ripsaria, mutta toistaiseksi tuntuu pysyvän ihan kivasti ripsissä, näin lämpimilläkin keleillä. Voittaa ainakin Lumenen mikä-lie-mustikka ripsarini. ;)

Ripsariin ja muihin Tunteiden loisto -tuotteisiin pääsee tutustumaan täältä, täältä ja täältä.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Enne! Sä luit tämän! (ei, ei ollut juomatarjoilua) :D

   Poista
 2. varmasti kiva käydä tällaisissa tilaisuuksissa ja tavata muita bloggaajia, kuvasi ovat oikein hyviä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä en kyllä jutellut kenenkään bloggaajan kanssa (ujo kun oon niin aloitekyky on olematon) eikä kukaan tullut juttelemaan mulle. ;)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...