4. heinäkuuta 2012

Tarpeellista Ikeasta

Edessä on jälleen Ikea-reissu, huomenna meinaan. Muutama tavara kaipaa luokseni vielä. Ette ikinä arvaa, mä tarvitsen TAAS henkareita! Mun henkarit on ihan loppu eikä kaikki vaatteet ole siis mahtuneet henkareille. Paitsi että multa loppuu kohta tankotila vaatekaapista :D

Tällä kertaa riittänee yksi paketti eli kahdeksan henkaria.

Pienimpiä valkoisia Kassett-laatikoita CD-levyille. Näitä oli jo mustia, mutta koska haluan valkoisia! niin annoin mustat äidilleni.

Valkoinen Bekväm-porrasjakkara olisi tarpeen. Olen niin lyhyt, että tarvitsen säännöllisesti jakkaraa enkä todellakaan jaksa roudailla isompia tikkaita siivoukaapista jatkuvasti. Harmillista vain, että juuri nyt tätä valkoista versiota ei Ikean nettisivujen mukaan saa mistään tavaratalosta. :/

Kuvat: Ikea

10 kommenttia:

 1. Heippa! Meillähän on ihan sama ostoslista Ikeaan! ;) Ja tuo jakkarahomma on niin totta, nämä nykyajan asunnot rakennetaan niin etten yllä edes keittiössä ilman jakkaraa mihinkään vaikka melkeen 170 pitkä olenki :D. Mukavaa Ikean reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mulla on pituutta noin puolitoista metriä ja toi yltämättömyys on niin tuttua :)

   Poista
 2. Irina, ei hätää. Tee kuin minä, osta puunvärinen ja maalaa valkoiseksi. On ihan iisibiisi homma.
  Omani ostin kun valkoista ei vielä ollut markkinoilla. Ja se on kiva nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota voisi tosiaan harkita! Imisiköhän se maalin helposti vai pitäisikö sitä hioa ennen maalaamista? Ja paljonkohan se vaatisi maalia ja paljonkohan se kustantaisi? :)

   Poista
  2. Kevyt hionta, kaksi tai kolme kerrosta maalia. Maalipurkin hinta n. 13 €.

   Poista
  3. Kiitos! Pistän siis harkintaan tuon puunvärisenkin jakkaran, jos en malta odottaa valkoista saapuvaksi tavarataloon. :)

   Poista
 3. Hahaa, tuttua! Olisin jo aikoja sitten luopunut lapsen Stokke-tuolista, jollei se olisi niin kätevä keittiöjakkara tällaiselle "vertically challenged" -tyypille :-)

  VastaaPoista
 4. Kauniin valkoisen saa myös osmocolor puuvahalla. Valkoisella osmocolorilla tulee ihan älyttömän hieno pinta puukalusteisiin. Sen kanssa ei vaan kannata oikaista eli ei pensselilevitystä vaan rievulla hierominen mutta lopputulos palkitsee.

  -Mari

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...