18. heinäkuuta 2012

Silmälasikehyksiä etsimässä

Kävin viime viikolla näöntarkastuksessa, Specsaversillä on vielä tämän viikon ajan kamppis, jonka aikana näöntarkastus on ilmainen. Itselläni on eriparisilmät eli toinen silmä miinusta ja toinen plussaa. Olen pannut merkille viime aikoina, että lasit silmilläkin istun usein koneella otsa kurtussa ja välillä silmien yläpuolelta särkee. No, olihan siellä muutosta tapahtunut ja juurikin siihen suuntaan, että plussaa on tullut lisää ja miinusta vähentynyt. Oireet siis sopisivat näönmuutokseen.

On aika lähteä etsimään kehyksiä ja tällä kertaa haluan lasit, jotka toisivat kasvoille hieman ilmettä. Onhan lasit nykyään varsin oiva asustekin. :) Käytän laseja ollessani koneella, lukiessani ja katsoessani televisiota. Muutoin tarvetta kokoaikaiselle lasien käytölle ei ole, mutta olen päättänyt, että nyt valitsen sellaiset kehykset, että voisin näyttää edes vähän tyylikkäältä jos päätän haluta käyttää laseja tuolla menoissa ja meiningeissäkin. :)

Alla tuhat ja sata kehystä, joihin huomioni kiinnittyi seikkaillessani Specsaversin sivuilla ja testaillessani niitä omaan kasvokuvaani. Olisikohan kiinnostava tyylisuunta kenties jopa nähtävissä alle keräämistäni kehyksistä? ;)

Anglie

Blush

Bryony

Eira

French Connection

Tommy Hilfiger

Jan

Jasper Conran 27

Jasper Conran 46

Karen Millen

Mands

Megan

Missoni 26

Missoni 29

Missoni 35

Osiris 698

Red or Dead

Zebra

Haluaisin siis selkeästi kehyksiin hieman vahvuutta, joka toisi ilmettä paremmin. Ongelma vain on siinä, että olen kovin vaalea niin musta on aika vaikea väri. Pitää kuitenkin kokeilla kaikenlaista, jos vaikka kuitenkin tärppäisi. :)


10 kommenttia:

 1. Jos haluat mustat kehykset, mutta pelkäät niiden olevan liian tummat sun ihonväriin nähden, voisi hyvä valinta olla juurikin tuollaset "puolihengettömät" eli nuo kehykset, joissa linssin alaosassa kulkee vain siima. Ne ei ois ehkä niin kovan näköiset vaaleaa hipiää vasten. Esim. noissa Blusheissa ja Missoni 29:ssa näyttäisi olevan kiva malli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kävi mun mielessä myös, siksi niitä sovittelinkin. Kivoja kehyksiä kyllä Missonilla! Kiitos mielipiteestä. :)

   Poista
 2. Tuo Eira malli näyttää minun silmään kivalta, olen itsekkin aika vaalea ja minulla on samansävyiset lasit. kehykset tuovat silti hyvin näyttävyyttä ja olen saanut niistä kehuja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää harkita ruskeita kehyksiä sitten, jos mitkään mustat eivät istu kasvoilleni. :)

   Poista
 3. Noniin, nyt päästiin mun lempiaiheeseen! :)
  Ihan ekana tuli mieleen et noi kaikki kehykset on aika matalia. Sulla on isot silmät, eli jos haluat että silmä tulee nätimmin esille valkkaa vähän korkeampi kehys. Myöskään ylälinjaltaan ihan suoraa kehystä en valitsisi sulle. Nythän on tosi isojen retrokehysten lisäksi tosi kivoja vähän hillitympiäkin retrohenkisiä kehyksiä paljon. Itse möisin sulle esim. jotain näistä:
  http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/karen-millen-21/ (ruskeana)
  http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/karen-millen-17/ (burgundy)
  http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/karen-millen-18/ (ruskea)
  http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/j.c.-63/
  http://www.specsavers.fi/silmalasit/naisten-kehykset/i.c.e-106/ (grey)

  Musta on tosiaan aika vaikea väri meille suomalaisille kalpeanaamoille, samoin valkoinen väri kehyksessä tekee naamasta helposti entistä kalvakamman.
  Pitäisi toki nähdä sut ja kehykset ihan livenä kasvoilla että vois antaa oikean mielipiteen, kehyksen istuvuus kun kuitenkin on ensisijaista. Mutta tälläsiä ajatuksia tuli äkkiseltään mieleen :)
  t. Optisen alan myyjä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä oot niin ihana! <3 <3 <3 Mä kaivan mun mallikuvan myöhemmin esiin uudelleen ja "sovitan" noita laseja, mitä ehdotit. Mulla on roikkuluomet ja helposti käy niin, että lasit menee kulmakarvojen päälle, se ei ole kivan näköistä. Jos uskaltaudun, niin pistän sulle sähköpostilla mun kasvokuvan, niin saat paremman käsityksen. Kiitos ihan superisti neuvoista, ihanaa kun joku tietää mistä puhuu! :)

   Poista
 4. Blusheja tai Janeja oisin minäkin ehdotellut :) Itiksen Instrussa on aivan loisto-optikko joka osaa ehdotella todella hyvin naamaan sopivat pokat, Hra Wilke <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän käydä hieman sovittelemassa Mr. Wilken avustuksella ;)

   Poista
 5. Laitahan sitten kuvia valitsemistasi kehyksistä, tuo on aina aika vaikea homma, itse yleensä tiedän minkälaiset haluaisin, mutta kun sellaisia haluamiani ei sitten löydy mistään. käytän kyllä aikalailla suorakaiteen mallisia, mutta nämä kun on niitä makuasioita ja kehyksiä on kyllä soviteltava ajan kanssa. Onnea silmälasien etsintöihin :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...