8. heinäkuuta 2012

Säilytyslaatikoiden kasailua

Eilen vihdoin sain aikaiseksi kasata hankkimani Bigso-dokumenttilaatikot, jotka hankin kodin tärkeiden papereiden säilytystä varten. Toisen käden peukalo oli aika hellänä kasaamisen jälkeen, kun ruuveja kiristelin. Kuusi laatikkoa ja 24 ruuvia. Ja niitä ruuvien kantaosia kun ei ruuvarilla voinut pyöritellä. :)


Siinä ne nyt ovat. Vielä pitäisi keksiä, miten paperit noihin organisoisin järkevästi. Ja kuten taustasta näkyy, pitäisi organisoida vähän muutakin. ;)

Ja ruuvailtavia laatikoita näidenkin lisäksi riittää: 12 kappaletta erikokoisia Kassett-laatikoita. Voi peukalo-rukkaani! :D

Ideoita papereiden organisointiin otetaan vastaan! Miten te järjestelisitte paprut sun muut noihin laatikoihin?!


2 kommenttia:

 1. Meillä on Ikean vastaavat Kasset-dokumenttilaatikot ja tosi hyvin toimivat käytännössäkin. Meillä on lajiteltu niihin miehen paperit, omat paperit, Avan paperit, laskut, vakuutukset ja pankkiasiointi. Näiden lisäksi on taloyhtiötä ja huoneistoamme koskeva valkoinen kansio, jossa on kaikki tärkeä käyttöohjeista yleisiin sääntöihin. :)

  Tee pinot lattialle sinun papereista ja ne mitä on eniten, laitat vallan omiin laatikoihin (esim. verot, erinäiset virastot, työsopimukset ja todistukset, pankkiasiointi, laskut maksamattomat ja maksetut, mutta säästettävät....) loppuja sekalaisia voit yhdistellä ja kirjoita laatikkoon sekalaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, ei laisinkaan huono idea! :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...