8. heinäkuuta 2012

Sagaform

Piipahdin Sagaformin nettisivuilla hieman kurkkimassa valikoimaa ja löysin ihan kivoja juttuja, joita voisin jossain vaiheessa tulevaisuudessa harkita kotiini. Kumma, että keltaiset yksityiskohdat taas pomppasivat silmieni verkkokalvoille. Oikeastaan kun lähdin vain etsimään tarkempaa käyttötietoa sille taannoin hankkimalleni Sagaformin Duo Yrttiruukulle. :)

Tällaista saa aikaan, kun alkaa kuvankäsittelyhommiin keskellä yötä silmät ristissä. "Pakko tehdä nyt heti, ei malta oottaa aamuun!" ;)

Viimeisessä kuvassa oleva maljakko on jännä silleen, että se toimii sekä maljakkona että kynttelikkönä. Senkun kääntää vaan toisin päin, ihan fiiliksen ja käyttötarpeen mukaan. :)

2 kommenttia:

  1. Oi miten herkullisen näköinen on tuo salaattikulho. Sehän menisi vahingossa salaatin kera ;) Kynttilänjalkamaljakko vaikuttaa hyvältä idealta ja on kauniskin. Sen ehkä voisin vielä perustella, salaattikulhoja joutuisi ensin muutaman poistamaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo salaattikulho sopisi hyvin tämän kesän väreihin. :) Kynttiläjalkamaljakon voisinkin kotiuttaa, samoin sitruspusertimen. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...