25. heinäkuuta 2012

Method yleispuhdistussuihke laventeli

Pitkästä aikaa hieman juttua Methodin tuotteista. Olen nyt käyttänyt loppuun Eettiseltä Luksukselta kokeiluun saamani laventelin tuoksuisen yleispuhdistussuihkeen ja oli sille tarvettakin. Sillä putsasin vanhan kotini pinnat ennen muuttoa ja täällä uudessa kodissa kaapit yms. ennen tavaroiden paikoilleen sijoittelua.


Laventelin tuoksu oli miellyttävä, ei liian voimakas eikä liian pliisu. Tuoksu ei mielestäni jää juurikaan jälkeen päin tuoksumaan ja toisaalta ihan hyvä. En ehkä välttämättä toivoisi esimerkiksi ruokakaappien tuoksuvan voimakkaasti puhdistusaineelta. Puhdistusteho on ollut mieleeni ja riittänyt käyttötarkoituksiini. Rasvan on irroittanut ja muut suhteellisen hyvin irtoavat tahrat. Voisin käyttää tätä jatkossakin, mutta koska pullo on riittoisa, sitä ehkä kuitenkin kaipaa välillä vaihtelua tuoksuihin. Seuraavaksi olen miettinyt kokeilevani yleispuhdistusaineena Methodin Klementiiniä. Kyseessä on keittiösuihke, mutta miksei se toimisi myös yleispuhdistajana.Tällä hetkellä mennään äidiltä saadulla Ajaxilla... huh huh, miten sitä onkin herkkänä noihin niin sanottuihin marketti-pesuaineisiin, kun on tottunut käyttämään näitä miedompia pidemmän aikaa.


Ulkonäkökin on muuten muuttunut Methodin puteleissa. Nyt ne ovat kevyesti kulmikkaita ja näin niihin on mielestäni saatu hieman särmää ja tyylikkyytä. Eiväthän ne ihan samassa sarjassa vielä keiku LA Bruketin ja Mummi-pesuaineiden ulkonäön kanssa, mutta silti ovat tarpeeksi kivan näköisiä, että niitä kehtaa pitää esilläkin.

Voin siis suositella tätä laventelin tuoksuista suihketta. Kannattaakin kurkata oman lähimarketin valikoimia, jos vaikka löytyisi. Prismoissa on jonkinlainen valikoima Methodia, samoin Stockmannilla. Netistäkin voi Methodia hankkia ja listan jälleenmyyjistä löytää Eettisen Luksuksen kotisivuilta. Myös NetAnttila on ottanut Methodin valikoimiinsa.

Lisää tästä tuotteesta pääsee lukemaan tästä!

[Postaus on tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa]


14 kommenttia:

 1. K-rautakin myy näitä! Aika herkku tuo lila väri :)

  VastaaPoista
 2. Näitä onkin nykyään tosi monessa paikkaa myytävänä. Ja hyvä niin, mä olen myös tykännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan upeaa, että yhä useammat kaupat ottavat näitä valikoimiinsa. :)

   Poista
 3. Täällä myös yksi hurahtanut, se almondin tuoksuinen lattian pesu aine on syötävän hyvää;)
  Itse en kauheasti pidä laventelin tuoksusta mutta tuo ko. pesuaine tuoksuu niin hyvälle
  että välillä pyyhitään pölyjä ihan vain huvikseen;)
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sitä mantelin tuoksuista lattianpesuainetta jossain vaiheessa kokeilla, nyt kun on laminaattilattiakin. :)

   Poista
 4. Meillä meni tuota paljon Tikrun ollessa pikkupentu, jostain kumman syystä tuoksuun on kyllästynyt :D Sama juttu sen verigreipin kanssa. Nyt tosin tuo laventeli taas vuoden jälkeen käytössä ja tuoksunkin taas sietää. Muuten olen tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Mä käytin verigreipin tuoksuista kisun sotkujen siivoamiseen, niin meni kans hieman "maku" ;)

   Poista
 5. Aika söpön näköinen purkki:) Onko edullinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat vaihtelevat kuudesta eurosta 15 euroon (huh), mutta alle kympillä pääosin saa. Jossain tuolla 7-9 euron hujakoilla pyörii yleisimmin. Mun mielestä ihan hyvä hinta, kun ajattelee hinta-laatusuhdetta ja ympäristöystävällisyyttä. Ja onneksi puhdistusaineita ei yleensä tarvitse ostaa viikottain eikä aina edes kuukausittain. :)

   Poista
 6. Tuota pitäisi kokeilla,niin monet on sitä kehuneet, täytyypi ostaa kun osuus kohdalle, tuoksukin on varmasti miellyttävä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä puhdistusaineeksi miellyttävä tuoksu, ei liian vahva ja pistävä kuten monet markettipesuaineet. Ja ootpa sä kova vaihtamaan nimimerkkiä. ;)

   Poista
  2. hupsis, en ole kyllä kertaakaan vaihtanut tarkoituksellisesti nimimerkkiä, muokkasin tuota kuvaani ja ilmeisesti sitten poistin tuon ekan kirjaimen nikistäni, käynkin sen heti lisäämässä :) enkä tiedä miksi sulla näkyy mun kohdalla väärä nimi, en ole kovin hyvä näissä bloggailu-hommeleissa ja olen jotenkin väärin alun perin liittynyt käyttäjäksesi, enkä osaa sitä korjata, muilla näkyy nimeni oikein. pahoittelut jos olen aiheuttanut sekaannusta, mamma vaan ei hallitse näitä vempaimia ja systeemeitä :)

   Poista
  3. No ei se ole niin vakavaa, kuvastakin vielä tunnistaa. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...