29. heinäkuuta 2012

Kenkähaaste

Sain taannoin tämän kenkähaasteen sekä Marmun -blogista että Littlebigthings -blogista. En ole jaksanut alkaa kenkäkuvauksiin, niin on hieman jäänyt. Nyt tartuin härkää sarvista kameraan ja kuvasin tarvittavat kuvat haastetta varten, joten tässä tulloopi.

1. Viimeiset ostoksesi, mistä?

Viimeisin rehellinen kenkäostos on H&M:n alesta kullanväriset ballerinat, joista en tosin tiedä tykkäänkö vai pistänkö kiertoon.


Jos näitä heräteostoksia ei lasketa, viimeisen kunnollinen kenkäostokseni oli Spartoolta, kun tilasin valkoiset nahkaiset Converset. 


2. Lempiparisi, väri, koko?

Lempparini on viime kesänä ostetut mustat ballerinat valkoisilla pilkuilla. Baltsut löytyivät pitkän etsinnän jälkeen DinSkosta ja ovat jalkaan juuri sopivat, pehmeät ja kevyet. Sisäpohjakin alkaa olla jo kurtussa, mutta vielä niillä mennään! Varmaankin mustat kengät ovat noin yleisesti suosikkejani ja kokoni kengissä on useimmiten 38, joissain malleissa 37.


3. Onko jokin kenkämalli, jota inhoat?

Itseeni ei niin inhokit vaikuta, kun niitä ei tietenkään tule itselle hankittua. ;) Mutta mutta... inhoan sellaisia todella paksuja tasapohjaisia "tolppa"kenkiä. Enkä myöskään ole kauhean ihastunut kärjestä avonaisiin kenkiin, siis niihin joissa näkyy varvas tai kaksi. Miehillä inhoan niitä pappakenkiä, sellaisia inhottavia vanhan miehen kävelykenkiä.. miksi niitä nyt kutsuisikaan?!

4. Kuinka paljon olet valmis maksamaan uusista kengistä?

En mitään mielettömiä summia. Yritän päästä kengissä alle 100 euron, mutta toki, jos kenkä on äärettömän hyvä ja kestävä sekä tarpeellinen voisin maksaa ehkä jonnekin pariin sataan asti.

5. Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?

Se vaihtelee sen mukaan, miten kengät kestävät ja miten kauan jaksan niin sanotusti katsella niitä. Tällä hetkellä vanhimmat kenkäni ovat viisi vuotta vanhat Adidaksen Superstarit, jollaisia olen käyttänyt yhteensä nyt yli 10 vuotta. Vielä ne ovat kävelykunnossa, vaikka ikä näkyykin jo kengän ulkonäössä.6. Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?

Toki, miksen voisi. :D

7. Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?

Varmaankin tennareilla ja baltsuilla... jalkani eivät kestä korkkareita, joten sellaisia ei juurikaan jaloissani näe.

8. Oletko kesäisin ulkona ilman sukkia tai kenkiä?

Ilman sukkia mielellään kyllä, mutta en paljain jaloin. Jalkapohjani ovat niin arat etteivät kestä kävelyä sellaisinaan.

9. Jos saisit ilmaisiksi mitkä tahansa kengät, mitkä ottaisit?

Tää likka ei haaveile mistään lupsuttimista, joten ottaisin talvea varten ihan oikeat ja aidot UGGit. :D

Kuva: Brandos

Ja nuo voisin hankkia ihan perinteisen ruskeana eli hieman irti tutusta ja turvallisesta mustasta. ;)

En nyt pistä tätä haastetta kellekään tietylle eteenpäin (kerrankin!), mutta tämän saa oikein mielellään napata muutoin vaan mukaansa.


2 kommenttia:

  1. Oi, noi pilkulliset on supersöpöt! Et sattuisi tietämään saako moisia punavalkoisena (ja etsinnässä olisi myös punainen panta valkoisilla pilkuilla...)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi pilkulliset on todellakin ihanat! Just söpön pyöreäkärkiset ja lestikään ei ole liian kapea. Ostin nuo tosiaan viime kesänä eikä muistikuvaa siitä, olisiko niitä ollut punavalkoisena. Vinkkaan, jos jossain näen :)

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...