24. heinäkuuta 2012

39 neliötä

Tämä koti se vasta mua inspiroikin. Pieneen neliömäärään mahtuu tosi hyvin kaikki tarpeellinen, mutta silti yleisilme on ilmava ja avara. Nyt aloinkin toivomaan muutamaa lisäneliötä! Ja miten se aina kerta kerran jälkeen menee niin, että nään sisustuksissa puunvärisiä huonekaluja ja ihastun ihan täysillä siihen, miltä ne näyttää ja silti en voisi kuvitellakaan omaan kotiini enää puunväriä?!!Tuohon asuntoon on siis ihan oikeasti mahtunut kaikki ja todella hyvin! Itse olen asunut 40,5 neliön asunnossa eikä se näyttänyt ollenkaan noin tilavalta. Wau, olen otettu.

Kuvat: Stadshem

12 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunis asunto ja neliöt todellakin käytetty järkevästi!

  Ehkä sunkin "puuähky" alkaa pikkuhiljaa helpottaa :) Puunväri kohtuudella käytettynä tuo kivasti lämpöä vaaleaan sisustukseen.

  Pelaregonia-postaukseen liittyen piti mainita, että fanitan kyseistä kukkaa sen helppohoitoisuuden ja pitkäikäisyyden takia! Meillä on jo ties monettako vuotta ollut takapihalla niitä ja ovat ihan taivasalla sateen ja porottavan päiväauringon armoilla ja voivat todella hyvin! Välillä kun vaan leikkaa kuihtuneet kukinnot pois, niin taas kohta on monta uutta nuppua tuloillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitä puuta alkaa kestämään asteittain muiden sisustuksessa, itselleni en niinkään sitä voisi kuvitella (ainakaan vielä) hankkivani. Ja mitä pelargoniaan tulee, niin taidan kyllä jatkossakin hankkia pelargonioita parvekekukiksi. :)

   Poista
 2. WAU, tässä on kaikki mistä mäkin pidän, ihanan valkoista ja raikasta <3 Toi lattia on ihana kans ja nuo keittiön välitilan laatat ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen ja raikas on vaan parasta :)

   Poista
 3. ihana raikas, nuorekas asunto, asunto on kalustettu järkevästi ja se tuntuu jotenkin paljon tilavammalle kuin tuo 39 neliötä. Mulla itselläni on puuähky ja olenkin maalannut jotain kalusteita valkoiseksi ja yhden myin pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaaminen ratkaisee onneksi paljon ongelmia. ;)

   Poista
 4. On kyllä uskomattoman avaran oloinen asunto 39 neliön kokoonsa nähden. Tosi kauniisti sisustettu! Tämä todistaa että pienestäkin voi saada tilavan tuntuisen kun vain osuu palaset oikein kohdalleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti onnistun omassa kodissanikin yhtä kivasti. ;)

   Poista
 5. On kyllä todella hieno kämppä. Tykkään.
  Ja itsekin tuota puuta alkanut taas harkitsemaan isommin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti se puu on viime aikoina pomppinut silmille.

   Poista
 6. On kyllä hieno :)

  Sinulle vaan vinkiksi, että muistathan sisustaa sitä asuntoa, jossa asut, älä sitä, jossa toivot asuvasi ;)
  Nimim. itse monta vuotta tässä mokanneena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin! En usko, että sortuisin sisustamaan toiveitteni kotia omani sijasta. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...