12. kesäkuuta 2012

Verhot ikkunassa

Sain vihdoin sunnuntaina verhot ikkunaan. Olisin pärjännyt ilmankin vielä, mutta kyllä koti näyttää enemmän kodilta, kun on verhot. :)
Verhot on Ellokselta*, puolipanamaiset ja 100 % puuvillaa. Leveydeltään verhot 120 cm ja pituudeltaan 250 cm. Hyvä, että otin noin pitkät, sillä kunnon puuvillahan kutistuu pesussa. Kun en kokeillut verhoja ennen pesua, en osaa sanoa paljonko ovat kutistuneet - jos kutistuivat ylipäätään. Kangas on mukavan napakkaa ja sen verran paksua, että läpi ei juurikaan näy. Paksuudestaan huolimatta verhot ovat keveän näköiset. Paketissa on kaksi verhoa ja ovh 27 euroa. Ainakin toissapäivänä verhoja oli vielä jäljellä ja värejäkin oli useita erilaisia. Jos kiinnostaa, Ellokselle pääset ostoksille tästä*!

Älkää välittäkö noista piuhoista. Kaapelijohto (?) on sen verran lyhyt, ettei yllä pistorasiaan ellei mene tuosta "suoraan". Pitää hankkia pidempi! Ja johtojenpiilotusvinkkejä otetaan vastaan, sillä siltikin piuhaa jää jonkin verran näkyviin, vaikka tuohon onkin tulossa jossain vaiheessa Beståa 180 - 240 cm.

Postaus sisältää mainoslinkin

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Ja valkoisia johtokouruja suosittelen piuhojen piilotukseen. Inhoan näkyvillä olevia johtoja ja meillä onkin kourut kovassa käytössä. Eli jos johdot ylettyy, niin kiinnittäisin kourut joko jalkalistaan päälle tai seinään niiden yläpuolelle (ihan kiinni listaan) Kouruja on myös eri levysiä, eli kaksikin johtoa mahtuu samaan kouruun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos -I- vinkistä, pitää paneutua noiden piuhojen ja johtojen piilotteluun, kunhan saan tyhjennettyä kodin muuttolaatikoista ja säkeistä. :)

   Poista
  2. En raaskinut vuokralla asuessani sijoittaa johtokouruihin, joten naputtelin johdot johtonipsuilla (semmoisia valkoisia pidikkeitä pienillä nauloilla) kiinni. Naulat listan ja lattian tai listan ja seinän väliin, ei jää reikiä. Muutama kymmenen kappaletta maksaa alle kympin, niillä naputtelee johdon jos toisenkin.

   Poista
  3. Hyvä vinkki tuokin, kiitos! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ehkä! Katsotaan, mitä saan aikaan :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...