15. kesäkuuta 2012

Vagabond Poppy

Tännehän pitää tietenkin heti tulla esittelemään uudet popottimet! Tällä kertaa löytyy hieman korkoakin, kiilamaisessa muodossa tosin. Tästä on hyvä lähteä harjoittelemaan. :)


Nämä Vagabondin Poppyt tilasin Spartoolta* joten jos himotus kasvaa liian suureksi, shoppailemaan vain! Nämä ovat nyt jopa 25 % alennuksessa ja kokoja näyttää mustissa löytyvän skaalalla 36-41. Valkoisia Poppyja löytyy koosta 37-41, konjakin värisiä koosta 36-41 ja vaaleanpunaisia/korallin värisiä koosta 37-40. Valinnanvaraa siis löytyy!

Ostoksille pääset tästä!*

EDIT: Spartoolla myös ALE12FI-koodilla saa 5%:n alennuksen ALE-ostoksista, jotka ylittävät 60€. Voimassa 28.8.2012 asti. 
Alekoodia ei voi yhdistää muihin alekoodeihin.

Postaus sisältää mainoslinkin

10 kommenttia:

 1. Miksi kirjoitat hyvin pienellä fontilla tuon mainoslinkki-asian?

  eikö se olisi hyvä mainita selkeästi ja samalla fontilla kuin itse mainoskin?

  VastaaPoista
 2. Vaikka mainoslinkin mainitseminen on mielestäni oleellista postauksissani, joissa mainoksia on, se on kuitenkin toissijainen tärkeydeltään kuin itse postauksen sisältö. Lisäksi tuon kokoisena teksti on kuitenkin kaikkien nähtävillä, eikä kukaan ole vielä ilmoittanut ettei tekstiä näe.

  VastaaPoista
 3. no eipä tuota juuri näe lukea.
  tuntuu ihan siltä että että tuota kohtaa jopa yritetään piilottaa tai mahdollisimman huomaamattomaksi häivyttää kun sitä ei voida kirjoittaa yhtä suurella fontilla.

  VastaaPoista
 4. Mainoslinkin ilmoittamatta jättäminen ei sovi mun moraaliini. Jos useampi sitä tahtoo, voin kirjoittaa sen isommalla. Mainostan blogissani kuitenkin ihan avoimesti, pyrkien kuitenkin samalla pitämään mainonnan niin sanotusti hyvän maun mukaisena. Kiitos kuitenkin palautteestasi, asiallisen palautteen otan mieluusti vastaan oli se sitten positiivista tai kritiikkiä. :)

  VastaaPoista
 5. En minäkään ole kyllä tuota aiemmin huomannut :) Mutta olen kyllä muuten tajunnut touhusi. En tiedä tarviiko sen olla suurempi. Jo tasaaminen vaikka oikeaan reunaan ennen varsinaista tekstiä tai sen jälkeen voisi kiinnittää siihen parempaa huomiota. Miksi sitä nyt kissan kokoisin kirjaimin tarvitsisi huutaa, koska asia on kuitenkin pässin selvää ja on hienoa että asian mainitsetkin rehellisesti.

  Mutta siis vagabondeihin. Itse en tykkää kiilakoroista, muuten nuo olisivatkin ihanat. Itsellä on varmasti viitisen vuotta vanhat ellei ylikin vagabondit ja sen jälkeen ei ole tullut yhtään "ballerinoja" joista tykkäisin. Odotan sitä hetkeä että silmää miellyttävät tulee ja ostan heti monta kappalletta ettei tule tälläisiä tuska vuosia väliin. Alkaa niin raatona olemaan jo vanhan popot. Kahdet niitä hankin ja ensimmäiset ovat jo vainaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin tasannut sen tuonne oikeaan reunaan, kun itse postausteksti on keskitetty. Täytyy tosiaan jatkossa kirjoittaa mainoslinkkimaininnant normaalilla fontilla, jos nykyinen on liian huomaamaton. En tosiaan tahdo lukijoita johtaa harhaan. :)

   Itse haluaisin kunnolliset korkokengät, mutten osaa kävellä sellaisilla. Niinpä harjoittelen noilla kiilakoroilla ja totuttelen jalkaani muutenkin korkoihin. Niveleni ovat hypermobilisoituneet, joten mulla on usein päkiäongelmia - myös matalissa kengissä.

   Poista
 6. Nuo Poppyt ovat kyllä ihanat, itseltäkin löytyy ja tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuivat ihan kivoilta jalassa ja kävin niillä kaupassa harjoittelemassa. Kerran onnistuin nilkkani niillä taittamaan, mutta onneksi ei murtunut tai venähtänyt! :) Harjoitus tekee mestarin!

   Poista
 7. Oi miten nätit on! Kaapista löytyy samankaltaisia, ja itseasiassa ihan liikaakin kenkiä. Odottelen tässä vaan milloin jaksan pukeutua muuhunkin kun vain leikkipuistokelpoisiin vaatteisiin. :P

  VastaaPoista
 8. On kiva, kun on edes jotkut siistimmät popot ja näillä voi vähän siihen korkoonkin totutella jalkoja :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...