8. kesäkuuta 2012

Vaatekaapissa

Hihhei, täällä ollaan jälleen kahden päivän tauon jälkeen. Läppärin virtapiuha on uudelleen juotettu ja toivottavasti toimii taas hyvän aikaa. :) Jotenkin sain puhelimella luettua muiden blogipäivityksiä, mutta kommentointi onnistui vain satunnaisesti. Sain myös vaatekaapin hyllyosat täytettyä ja tässä hieman kuvaa tilanteesta.


Ylähyllyillä on hupparit ja neuleet. Sen jälkeen topit ja pitkähihaiset trikoopaidat. Seuraavaksi alusvaatteet ja lyhythihaiset paidat.


Toiseksi alimmilla hyllyillä sukat ja sukkatarvikkeet sekä hameet. Alahyllyillä kotona käytettävät rönttövaatteet sekä housut. Tiedän jo nyt, että tämä järjestys ei tule olemaan pysyvä. Jokin tuossa järjestyksessä tökkii, lieneekö värijärjestyksen puute vai mikä. Rönttövaatteet lähtevät osittain kyllä tuosta vähenemään, ovat jo siinä kunnossa osa, että kelpaavat vaihtoon. Päätin, että tärkeintä on vaatteiden saaminen kaappiin jonkinmoiseen järjestykseen ja ajan kanssa kaappia katsellessa varmaankin herää uusia ideoita. Henkarille tulevat vaatteet ovat vielä valitettavasti yhdessä nipussa, joten sitä tankokaappia esittelen sitten myöhemmin. Taitaa tämä tyttö joutua myös silityspuuhiin, ovat meinaan jotkut aaaaaaika ryppyisiä. :D

Tämän päivän Ikea-reissu siirtyi muuten ensi viikolle, joten silloin pääsen vasta kahlaamaan ihania sisustusjuttuja kotiin. Ja yhtä kylppärin säilytysideaa pitää hieman tarkemmin tutkailla. Selvinnee sitten, että tuleeko sitten kuitenkaan hankittua sitä korkeaa Hemnes-hyllykköä. :)

Ihanaa perjantaita kaikille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...