1. kesäkuuta 2012

Uuden kodin keittiötä part 2Tällainen kuvapläjäys vielä tyhjästä asunnosta. Nyt on koti esitelty tyhjänä ja seuraavaksi alkaa pikku hiljaa tulemaan sisustusjuttuja. Tänään vihdoinkin on siis muuton aika! Ihan kohta lähdenkin hakemaan avaimia, viemään jotain pientä asunnolle ja laittamaan jääkaapin ja pakastimen päälle. Yhdeksältä alkaa todelliset tohinat ja iltapäivään mennessä on tarkoitus olla vanhasta kodista pois, hakea postilaatikosta vielä sinne mahdollisesti tulleet postit, jättää avaimet alakerran naapurille ja sitten vaan uuteen kotiin asumaan! :D Illalla tulloo kaveri auttelemaan elektroniikan asentelun kanssa, ehkä jos vaikka eteiseenkin saisi valaisimenkin jo laitettua!

4 kommenttia:

 1. Oi, kiva kiva, muuttopäivä jo nyt! <3 Mukavia sisustelupäiviä uuessa kodissa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää muutto tuli sitten ihan yhtäkkiä vaikka siihen ensin oli niin pitkä aika. Nyt oon ihan sippi, taidan sisustella myöhemmin. ;) Sinäki oot ollut niin kauan pois, mutta ihanaa, että olet täällä taas! Sua onkin jo kaivattu <3

   Poista
 2. Ihanan putipuhdasta! Arvaa mistä oon kade... :D Ehjästä ja siististä tiskikaapista. :D Meidän noi "riteliköt" mitkä lie on ihan ruosteessa ja maalit halkeilee. :P Pitäis kysyä vuokranantajalta että ostaisko se uudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun vanhassa kodissa kun muutin sinne vaihdettiin tiskikaapin ritilähyllyt just siksi, kun ne oli karseessa kunnossa. Nyt vaan vuokranantajaan yhteyttä pikimmiten! :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...