25. kesäkuuta 2012

Projekti: Karderoopi kuntoon

Samalla kun lähdin karsimaan ja uudistamaan kotini sisustusta, aloitin uudistusprojekteja muillakin elämän osa-alueilla. Yksi näistä osa-alueista on karderoopin päivitys sellaiseksi, mistä pidän. Olen aika hyvin päässyt projektissa alkuun, mutta jos lähtökohtana oli hupparit, kollarit ja tennarit, niin onhan se selvää että projekti ei ole valmis ihan pian. ;) Tässä muutama kollaasi vaatteista, joita olen tilaillut alennusmyynneistä. Kuvaavat ehkä enemmän sitä, mikä on pukeutumistyylissäni uusi suunta.
Jonkin verran vaatteita on jo kotiutunut - niistä ei ole valitettavasti kuvia - ja jonkin verran olen myöskin palautellut. Aion olla tarkkana vaatteiden tyylin ja sopivuuden kanssa, jotta vahinkolaukauksilta vältytään. Aika näyttää, mitkä tarkoin harkitut vaatekappaleet lopulta pääsevät kaappiini asti.

Millainen on teidän karderoopin tyyli ja millaisia alehankintoja aiotte tehdä?

6 kommenttia:

 1. Missä maaseudulla sä oikein asut kun et vaatekaupoissa käy? Sehän on parasta!
  Uusi suunta näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tästä mee kuin vartti Helsingin keskustaan ;) Mut netistä ostaminen on kiva, kun ei tartte rasittaa jalkojaan kiertelemällä kaupoissa ja hikoilemalla sovituskopperoissa. Tosin tykkään kyllä tiettyyn pisteeseen asti tosi paljon vaateshoppailusta ihan kaupoissakin. :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää :)
  Omassa kaapissani on paljon neutraaleja värejä; valkoista, beigeä, mustaa ja raitaa... Lisäksi muutama väripilkku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän myös saada tietyn väriskaalan vaatekaappiini, helpottaa yhdistelemistä ja pesemistä. :) Oon ihan seonnut nyt raidoista, eipä sillä että ne kauheen hienosti sopisivat hieman pyöreämmälle kropalle. ;)

   Poista
 3. Taas sä oikein yllytät koluamaan kaikki nettikaupat läpi :D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...