20. kesäkuuta 2012

Pikku kodin pelkistäjä

Toukokuun puolivälissä sain mielenkiintoisen yhteydenoton. Yhteydenotto koski lehtihaastattelua ja minä jo ajattelin, että nyt ne haluavat haastatella minua johonkin luomuruokajuttuun. Mutta ei! Tuoreimmassa Huili-lehdessä (nro 3/2012) on juttu neljästä erilaisesta minimalistista ja minä sain kunnian olla yksi heistä! <3 Täältä tullaan nyt sitten ulos kaapista niin, että rytinä käy.


Kuvien laatu on heikko, sillä nappasin kuvat suoraan lehdestä. ;)

Lehtijutun teksti: Laura Rantanen
Kuvat: Anna Autio

32 kommenttia:

 1. Wauuu, upe juttu!! Hyvä Irina <3

  VastaaPoista
 2. Hauskaa. En nyt ihan heti olisi allekirjoittanut sinua minimalistiksi :D Ainahan muuttaessa lentää tavaraa mäkeen kuin hullulla puuroa maahan. En kylläkään kiistä, etteikö uusi kotisi olisi minimalistinen. Onnea ensimmäisestä (?) lehtijutusta. Mikäs se tuollainen huili oikein onkaan, pitää tutustua. Ihanaa viikon keskimmäistä päivää ja oikein hauskaa Juhannusta myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minimalismia on monenlaista. En toki sellainen minimalisti olekaan joka (kärjistetysti sanottuna) istuu kolmen huonekalun kanssa kotonaan ja muuta ei olekaan. ;)

   Hauskaa juhannusta sullekin! :)

   Poista
 3. Voi Irina! <3 Hauska tutustua! :) Kiva lehtijuttu ja kunnia <3
  Mukavaa Juhannusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aurinkoista juhannusta sullekin Meän Satu <3

   Poista
 4. Tervetuloa vain ulos kaapista :)

  VastaaPoista
 5. Sinä!!! Sinä kaunistus tulit ihan kokonaan esiin... Mahtavaa nähdä. <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunistus... no pöh! Sä olet niin ihana! <3

   Poista
 6. IHanainen olet!!! <3 <3 <3
  Täytyypä etsiä kätösiini tuo Huili, jotta pääsen lukemaan jutun kokonaisuudessaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olet ihanainen, sinä Ystäväni! <3

   Poista
 7. Onneksi olkoon :-) Huili onkin nykyään ainoa lehti mitä luen. Ennen se tuli meille ekosähköyhtiön asiakaslehtenä, mutta nyt sen joutuisi tilaamaan, joten olen ostanut yksittäisiä numeroita. Huili on siis ekologinen lifestylelehti, jos joku ei tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulle tuli myös muutamia numeroita Huilia, kun tilasin sähköni ekosähköyhtiöstä (varmaan sama kuin teillä), mutta nyt ei ole Huilia enää tullut, kun ko. yhtiö irrottautui lehdestä.

   Poista
 8. Vau, onnea hienosta lehtijutusta ja hauska tavata! :)

  VastaaPoista
 9. Hienoa Irina!!! Juttu vaikuttaa tosi hyvältä, aloitankin heti vaatekaappien raivauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja postausta sitten kehiin raivausprojektista! Sellaiset jutut on mun mielestä äärimmäisen kiinnostavia. :)

   Poista
 10. onnea hurjasti ensimmäisestä lehtijutusta!! mahtavaa! :) <3

  VastaaPoista
 11. Vautsi! Onnittelut lehtijutun -ja myös kaapista tulon :) -johdosta! Ihan uusi tuttavuus mulle tuo Huili-lehti, täytyykin etsiä se käsiin. Itse olen myös harrastanut tuota turhien tavaroiden karsimista ja uuteen kotiin meiltä viedään vain ne tavarat, joita on oikeasti viime vuosina käytetty/tarvittu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Huili ei olekaan kovin tunnettu lehti, ainakaan vielä. Ja mitä karsimiseen tulee, niin se on kivaa, vapauttavaa ja varsinkin muuton yhteydessä todella hyödyllistä. :)

   Poista
 12. Onnea lehtijutusta! Blogiasi olen lukenut jonkinaikaa. Tuo minimalisti sinusta ei mielestäni oikein istu blogisi perusteella niin useassa jutussa kerrot shoppailuistasi. Eikös minimalisti pyri vähentämään tavaraa ei lisäämään uutta poisheitetyn tilalle?
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Minimalismia on monenlaista ja en tosiaan sovikaan siihen luokkaan, mikä on minimalismista yleisin käsitys. Sanotaan näin, että siihen nähden minkälainen tavaramäärä (myös tyyliltään ja laadultaan) mulla oli aiemmin, niin olen todellinen minimalisti. Mun minimalismi ei ole shoppailun vähentäminen vaan kaaoksen poistaminen ja ehkäiseminen elämässäni. Tarkoitus on tehdä mahdollisimman avara ja vähäroinainen koti ja uudistaa myös vaatevarastot. Uusiminen tarkoittaa ainakin aluksi runsaampaa shoppaamista, mutta ehdottomasti myös vanhan kierrättämistä ja luopumista. Projektini on siis uudistamista ja hallitsemista. Jos ymmärrät, mitä tarkoitan. Vaikea selittää kokonaisuutta lyhyesti ;)

   Hauskaa juhannusta!

   Poista
 13. Wau mahtavaa, oikein lehtiartikkeli. Hyvä Irina, kiva kun tulit kaapista ulos :)

  VastaaPoista
 14. Kaunis kuva sinusta :)
  Pia

  VastaaPoista
 15. Tällä hetkellä taitaakin olla kova buumi tähän minimalismiin ja ylimääräisen tavaran hävittämiseen. Ystäväpiirissäkin on muutama, jotka kilvan kehuvat puhdasta ja onnellista oloa ilman mitään turhaa. Hävittävät huikealla vauhdilla kaiken mahdollisen ylimääräisen.
  Ja hyvä niin, jos kerta tavaraa on kertynyt ylimääräiseksi asti. Ainahan tarvitsijoita löytyy :)
  Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavaran vähentäminen kyllä keventää ainakin omaa mieltä, kun joka paikka ei tursua tavaraa :) Hauskaa juhannusta sinullekin!

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...