27. kesäkuuta 2012

Pari tarpeellista sisustusostosta

Pistin äsken tilaukseen pari tarpeellista sisustukseen liittyvää juttua.


Uusi sijauspatja jenkkisänkyyni. Vuodessa on mennyt petari huonoon kuntoon ja nyt se on uusittava. Ei oikein ole puhtaita petivaatteitakaan kiva vaihtaa, vaikka saahan sen patjan piiloon tietenkin. Mutta näin tällä kertaa, siihen asti kunnes on aika hankkia uusi sänky.


Lisäksi päätin kartuttaa Teema-astiastoani leipälautasilla. Lautaset ovat nyt Hobby Hallin kanta-asiakastarjouksessa. Alennus ei ole iso, mutta säästää siinä kuitenkin edes hieman kun nämä pitää jossain vaiheessa hankkia kumminkin. Suurin tarve on ollut juurikin leipälautasille. On tuntunut hieman pöljältä asetella pari siivua leipää isolle ruokalautaselle. Loput osat astiastosta saavat jäädä odottamaan vielä pidemmäksi toviksi. Pärjään hyvin noilla Housen kahvikupeilla ja kulhoilla.

Tässä nämä nyt sitten olivat. Parvekkeella odottelee sijoitusta ja kuvaamista yksi ostos vielä. Nyt onkin sitten hyvä aloittaa ostolakko-heinäkuu, ehkä jopa -elokuu. Aiheesta lisää pian! Nyt jatkan möllöttelyä täällä kotosalla, eilinen lipsahti hieman viihteen puolelle pitkästä aikaa, joten olokin on sen mukainen. ;)

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille! <3

6 kommenttia:

 1. Vihjeeksi, halvin paikka ostaa Teemaa on Prisma, niiden normihinnat (ainakin Sellossa) ovat usein paljon halvempia kuin minkään muun paikan tarjoushinnat.

  -Mari

  VastaaPoista
 2. Halpahallissa ja Vapaa Valinnassa Teema vielä halvempaa, mitä Prismoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit joo, mä olen niin toivonut, että meillä täällä Helsingissäkin olisi Halpahalli! :)

   Poista
 3. Nyt kun olet ostolakossa voin kertoa että Cittarissa on valkoiset teemat 30% tarjouksessa kanta-asiakaskortilla.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...