6. kesäkuuta 2012

Ostoslista Ikeaan

Huomenna olisi vuorossa shoppailupäivä Ikeassa. Kasasin hieman tuotteita, joita uuteen kotiini tarvitsisin. Muutamat tuotteet ovat roikkuneet ostoslistalla jo pidempään ja jatkavat edelleen roikkumistaan, mutta osan näistä olen ajatellut kotiuttaa huomenna, jotta saan sisustusprojektini paremmin käyntiin.


 Stave-peili valkoisena 40 cm x 160 cm, Bumerang-vaateripustimia valkoisena sekä Antonius-runkoritiläkori työtasolla. Tuo Antonius toimii yhtenä vaihtoehtona siivouskaapin järjestelyratkaisuksi. Leveyttä tuolla on 44 cm, syvyyttä 54 cm ja korkeutta 72 cm. Leveydeltään ja syvyydeltään sopisi siivouskaappiin hyvin.


Mammut-lastenjakkara sopisi kivasti suihkujakkaraksi ja Hemnes-hylly puolestaan kylppärin pyykkikaapin viereen tai toiselle puolelle kylppäriä niin kauan kun en vielä omista pesutornia. Jakkara ja hylly tietenkin valkoisina!


Leende-karahvi, Förnuft-aterimet (24 osaa) kaveriksi jo aiemmin hankkimilleni saman sarjan aterimille. Jotenkin tuntuu, että vaikka itekseen asuu niin lusikat sun muut on aina likaisena eikä puhtaista tietoakaan! ;) Lisäksi 2 cm leveät koukut keittiön kaapin oveen, jotta saa keittiöpyyhkeen roikkumaan. Keittiön naulakon asentamisessa oli pojilla mennyt joku vipu päässä väärin päin ja naulakot on laitettu todella tyhmään paikkaan.


Eri kokoisia Kassett-laatikoita piuhoille/johdoille, DVD-elokuville ja CD:ille. Koristehiekkaa/-kiviä mustana, valkoisena sekä tietenkin kevään ja kesän tehostevärisenä eli keltaisena! Nahanpuhdistussetti valkoiselle nahkasohvalleni sekä iänikuinen ostoslistalla keikkuja eli 180 cm leveä korkeakiiltovalkoinen Bestå. Vielä tämän vuoden puolella saan hankittua tämän kauan kaipaamani ja rakastamani Bestån. <3

Lisäksi lämpimästi tervetuloa uudet ja hieman vanhemmatkin lukijat, teitähän on tullut ihan hirmuisesti lisää muutamassa päivässä! Toivottavasti viihdytte <3 :)

5 kommenttia:

 1. Ihania kollaaseja. Ja toi mammutti kylppärinjakkarana, mikä LOISTAVA IDEA. Miten en oo keksinyt tota itte???? Kirosin kun meidän puinen jakkara melkeen lahosi suihkuun. Yksi kolmesta mammutista menee siis kylppäriin tänään, kiitos ihana Irina.
  Niin ja noi antoniukset, ne on mahtavia. Meillä niitä on tungettu vaatehuoneeseen sekä liinavaatekaapperihin. Johan tulee säilytystilaa lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan siellä Ikeassa olla toki muitakin suihkutilaan sopivia jakkaroita, mutta nettivalikoimassa ei ollut oikein mitään. Paitsi se yksi palli, mihin saa säilöttyä sisään tavaraa. :)

   Poista
  2. Voihan siellä Ikeassa olla toki muitakin suihkutilaan sopivia jakkaroita, mutta nettivalikoimassa ei ollut oikein mitään. Paitsi se yksi palli, mihin saa säilöttyä sisään tavaraa. :)

   Poista
 2. Uusi lukija ilmoittautuu... Odotan Ikean reissua myös ja tuollainen lista olisi tarpeen tehdä, vaikka ylimääräistä lähtee aina mukaan. Beståt on tosi kivoja, tykkään myös!

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...