11. kesäkuuta 2012

Kylpyhuonesuunnitelmia

Halusin alun perin kylpyhuoneeseen kauan himoitsemani Hemnes-hyllykön valkoisena Ikeasta. Siihen olin suunnitellut laittavani kosmetiikkaa, kuten shampoo- ja hoitoaineputeleita ja mitä nyt olisinkaan keksinyt. Korkeuttahan kyseisellä hyllyköllä olisi ollut sen parikymmentä senttiä enempi kuin itselläni ja pyykkikaappi olisi saanut siitä itselleen vierustoverin. No, ei mahdu hyllykkö suunniteltuun paikkaan ja mielessäni sitten siirsin sen lavuaarin ja vessanpyntyn väliseen kulmaan. Sainpas kuitenkin ystävältä erilaisen vinkin ja päädyin uudelleen Ikean sivuille säilytysratkaisuja miettimään.


Tässä uusi suunnitelmani. Malm-lipasto kahdella laatikolla sinne lavuaarin ja pyntyn väliseen kulmaan. Hintaa on vain 39 euroa, kun Hemnes olisi kustantanut 99 euroa. Laatikoihin saa sijoitettua kivasti hygienia- ja kosmetiikkatuotteita eikä lipasto kokonsa puolesta hallitse tilaa liikaa. Laatikoihin voisi jopa harkita hankkivansa Ikean Godmorgon-sarjan läpikuultavia säilytyslokerikoita.


Lisäksi mielessäni on vähän jotain muutakin "kylppärin päänmenoksi", joten tiedossa on jossain vaiheessa sitten uuden, pienen ja ihanan kylpyhuoneenI esittelyä. :)

Kuvat: Ikea

P.S. Kesäarvontaani pääset osallistumaan TÄSTÄ!


9 kommenttia:

 1. Mulla on kylppärin säilytysratkaisuna Ikean muovinen kenkäkaappi. On ollut multa ehkä kaikkien aikojen paras idea :D Tilaa ei vie juuri lainkaan mutta imee sisälleen valtaisan määrän purkkeja ja puteleita. Oli lisäksi halpa ja sitä voi puhdistaa vaikka pesemällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylppäripostausta kehiin, niin päästään näkemään sun mielenkiintoinen ratkaisu! :)

   Poista
  2. Pitääpäs pistää korvan taa :)

   Poista
 2. Olethan tarkkaillut, ettei kyseiseen paikkaan lennä yhtään vettä, koska tuo kaluste ei ole tehty kosteisiin tiloihin? Jo suihkun höyry voi irroittaa päällikalvon, lastulevyt rupeavat irvistelemään ja laatikoiden pohjat elävät... Ihan vain vink,vink. Muovi olisi parempi. :)

  VastaaPoista
 3. Mä en ala mitään! Koko ajan, tulee jotain esteitä ;) Aiemmin tuli esille se mun kylppärin vahva kaato, joka muutenkin mahdollisesti estää jalattoman kaapin/lipaston sijoittamisen sinne. Mut hyvä pointti, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites olisi:

   http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00168990/#/50213141

   http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20086682/

   http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90114752/#/10160314

   http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50227973/

   Noi on kaikki terästä, ensimmäinen on myös ulkokäyttöön, joten pitäisi hyvin kestää kosteutta. Teräs kyllä ruostuu, jos on suorassa kosketuksessa veteen, mutta kestää huomattavasti paremmin kosteutta, kun lastulevy/kalustelevy. :)

   No panic, hyvä siitä tulee. Muista, että sisustaminen on koko elämän projekti, ei ole mitään kiirettä! <3

   Poista
  2. Kiitos! Tutustun noihin tarkemmin vaikkapa Ikeassa sitten. Keskiviikkona olisi tarkoitus lähteä vihdoin shoppailemaan. :)

   Poista
 4. Mähän sit tartuinkin tuohon postausideaan heti, käys tsekkaan mun Trones-ratkaisu :)

  VastaaPoista
 5. Kiva! Kävinkin jo kurkkaamassa, kekseliäs ratkaisu! :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...