3. kesäkuuta 2012

Kotiräpsyjä
Ei mitään erikoisia räpsyjä, mutta jotain ihan pientä innokkaille sisustuspostausten odottajille. Täällä ollaan vasta aivan alkutekijöissä. Astioita on kone pyöritellyt, jotta niistä saa pakkausmateriaalien pölyt ja töhryt pois. Hiljalleen pääsee siis astiakaappejakin täyttämään. Ensi viikolla pitää lähteä tutustumaan pesulaan, jotta saa liinavaatteet pestyä. Ovathan ne puhtaita, mutta kissan jäljiltä niissä on jonkin verran karvoja joiden toivon poistuvan viimeistään kuivausrummussa. Onneksi oli ihan käyttämättömät, vielä paketissa olevat H&M:n valkoiset pussilakanat mustilla tereillä. <3 Niissä ei todellakaan ole kisunkarvoja :D

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! :)

P.S. Täytyy muuten vilauttaa mustille ballerinoilleni hieman Universal Stonea!


14 kommenttia:

 1. Ihanaa!! Onnea uuteen kotiin muru. <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin! Pikku hiljaa tavarat löytävät paikkansa. Muutossa on kivaa myös fiilistellä reiättömiä puhtaita seiniä ja nurkkia, jotka eivät ole täynnä tavaraa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta on, että sitä nauttii puhdista seinistä ja nurkista. Olen vaan huomannut, että pienikin määrä ylimääräistä tavaraa alkaa hyvin nopeasti ahdistamaan. Taidan pyrkiä vielä vahvemmin raivaamaan lisää. :)

   Poista
 3. Ihanan valkoista ja freshiä! ;)

  En malta odottaa, että pääsen näkemään loputkin kuvat uudesta kodistasi!

  Ja sohva näyttää aivan ihanalta! Postausta kehiin madam, monet ovat tiirailleet tuota kyseistä sohvaa, mutta tuotekuvasta ei saa tarpeeksi selvää... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kiitos! :) Mä tykkään myös, kun kaikki on valkoista ja puhdasta ja ihan uutta! Yritän pitää teidät ajan tasalla tämän projektini kanssa, edes sneak peek-postauksia jos ei aina ole valmista näytettävää. Ja sohvasta on tulossa kyllä juttua suhteellisen pian. Tämä on niin ihana sohva, todellinen nappiosuma! <3

   Poista
 4. mistä sinun valkoinen sohva on ostettu? meillä oli viikonloppuna etsinnässä valkoinen nahkasohva ja päädyttiin iskun sohviin. Hankalaa oli löytää budjettiin sopiva nahkasohva ja tarpeeksi valkoisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on SAvannah-mallinen ja Kodin Ykkösestä. Hinta oli 599,- (norm. 799,-) ja tää on todellakin juuri oikean valkoinen! <3

   Poista
 5. Hei me katsottiin myös sitä sohvaa nyt oli kyllä sen 799€. Siksikös sinun sohva näyttikin niin hyvältä :) Me ei sitten sitä otettu kun ne istuintyynytkin oli irti ja lapsiperheessä saisi olla kokoajan korjaamassa tyynyjä paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä tapauksessa ehkä hyvä että valitsitte toisen, paremman :)

   Poista
 6. Hei ihanainen,onnea uuten kotoon paljon paljon <3! höh pisti silmään tuo "siinä ei todellakaan ole kisunkarvoja"... Ootko enään se eläinihminen :O tottakai eläinihmisellä on kotonaan lemmikeistä lähteviä karvoja.. cmoon.. niitä tulee ja menee. eipä ne haittaa kun se lemmikki on korvaamaton ja rakas kaveri. tai ainakin itsellä on.. tulee mieleen sisustusmaailman inhokit, Lessu ja muut sukulaiset kun voivoi niitä karvoja on siellä ja täällä. Voi ei valkoinen sohvani....voi ei, no ei nyt ihan niin. Sitten ei tosiaan oo sen lemmikin arvoinen eikä se ihmisen arvoinen. Sitten ei ota lemmikkejä, jos ei voi elää karvan kanssa. Jos sisustus menee pieleen karvoista. Kodissa pitää elää, näkyä elämisen merkkejä. Tai siksikö et pitänyt hiekkaa Roopella astiassa,kun se kulkeutuu..mua ärsyttää ä ää.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja mitä tulee kisunkarvoihin, niin en ajatellut kieriskellä niissä kodissa, jossa kissaa ei ole. Mut jos joku tykkää nukkua kissankarvaisissa vuodevaatteissa, niin se on toki sallittua. :) Ja R:lla ei ollut hiekkaa astiassa, kun se ei koskaan ole hiekkaan edes opetettu.

   Poista
 7. Heippa Irina! Onnea uuteen kotiin, ihanalle näyttää uudessa kodissasi ja tuo sun sohvasi wou, upean näköinen,(onkohan tämä juuri se Miian mainostama sohva?...) voitko kertoa sohvasta tarkemmin ja laittaa muutaman kuvan siitä, etsiskelen itselleni ihan valkoista sohvaa ja tuo sun sohvasi näyttäisi kyllä todella hyvälle.
  Kiitos ja hyvää yötä.
  ڿஇtஇڿ‎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka Tuisku! :) Sohva on juurikin Miian mainostama Savannah-sohva Kodin Ykkösestä. Sohva on kolmen istuttava kahdesta istuintyynystä huolimatta ja leveyttä on 220 cm. Sohva ei ole varsinainen löhösohva, mutta miellyttävä istua ja päikkäritkin kelpasi tässä ottaa. Istuimet ovat myöskin pysyneet hyvin paikoillaan, eivät ole istuessa luisuilleet. Väri on sellainen oikea valkoinen, ei mikään kermaan taittava! Käsinojat on sopivan levyiset, että saa läppäriä pidettyä ;) Jalat ovat sirot metalliset putkijalat ja sohva on sopivan matala tällaisen puolitoistametrisen istuttavaksi. Nahka myöskin vaikuttaa hyvälaatuiselta ja kestävältä.

   Olisin laittanut tähän loppuun vielä linkin itse sohvaan, mutta se näyttää olevan (ainakin tällä hetkellä) loppu sekä Kodin Ykkösestä että NetAnttilasta. Postausta sohvasta tulee varmasti myöhemmin! :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...