17. kesäkuuta 2012

Koti avaimille
Tämä ihana Qualyn linnunpönttö avaimille pääsi eteisen seinälle. Linnut ovat ihanan pienet, joten avaimien kantaminen mukana ei ole ongelmallista. Mustaan avaimenperään ajattelin laittaa kotona säilytettäviä avaimia, kuten vara-avaimia. Valkoinen pääsee sitten kulkemaan mukana. :)

Tämän päivän ajan klo 21 asti ehtii vielä osallistumaan arvontaani, jonne pääset TÄSTÄ!


10 kommenttia:

 1. Hei, loistava idea tuo kotona säilytettävät avaimet, tai siis se, että niihin laittaa nuo linnut kiinni! Olen tuota linnunpönttöä katsellut jo monta kertaa, mutta en ole ostanut, koska mies ei takuulla halua avaimiinsa lintua, enkä ehkä osaa itsekään noin isoa avaimenperää käyttää. Mutta tosiaan, varastonavain ja yleisavain tarvitsevat kunnon avaimenperät ja paikan missä ovat helposti saatavilla (Uten silossa kun on ei koukut riitä kaikille avaimille). Kiitos siis ideasta, nyt voin käydä oman linnunpöntön hakemassa Anttilasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva, että sait tästä vinkkiä. :)

   Poista
 2. Söpö ku mikä :) Ja hei, kiva kuulla, ettei noi linnut ole mitään jättikokosia, vaan kulkevat hyvin matkassa mukana. On meinaan joskus ollut tämä teline harkinnassa, mutta on kaatunut juurikin siihen, kun olen ajatellut lintujen olevan turhan isot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sekin este hankinnalle on siis kumottu! :)

   Poista
 3. Hei!
  Samainen pönttö löytyy minultakin, ja se on ihana. Mustan linnun ajattelin tulevaisuudessa lahjoittaa miehelleni (josta toistaiseksi ei ole tietoa, mutta pääasia että on avaimenperä! :D)
  Kuvasin myös omat lintuni blogintynkääni.
  Kaunis koti sinulla, jään seuraamaan :)

  nainollen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Lämpimästi tervetuloa! <3 Kävinkin kurkkimassa sun linnunpönttöä. :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...