26. kesäkuuta 2012

Is pink the new black?!

Pink is coming!


Haluaisitko kotiisi pinkkiä/vaaleanpunaista? Vähän, paljon vai et ollenkaan?

Kuvat lainattu / Pictures borrowed

24 kommenttia:

 1. Meidän yläkerran wc valmistui juuri rempasta ja siellä on vaaleanpunainen tapetti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen voi tosiaan olla ihan jees! :)

   Poista
 2. Pidetään tämä postaus Oonalta piilossa kokonaan! ;) Toiseksi alimmaisessa kuvassa on käytetty tosi kivasta väriä, tuollaiseen voisin lähteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kivasti vaaleanpunaista ilman, että sitä on liikaa. Voisin minäkin harkita!

   Poista
 3. No kyllä! Niin se näköjään tulee, kun eilenkin ostin vaaleanpunaisen viltin olkkariin :)

  VastaaPoista
 4. Pieni pisara pinkkiä mulle, kiitos! Näin ainakin olen suunnitellut. Tytär tosin haluaa eroon kaikesta pinkistä omasta huoneestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä keväänä ja kesänä mua on keltaisen lisäksi miellyttänyt myös vaaleanpunainen - ei pinkki - mutta olen pitäytynyt siinä keltaisessa. Parvekkeelle ostin kaavasta irroittautuakseni vaaleanpunaisen pelargonian. Se on kaunis kyllä! :)

   Poista
 5. Oi kyllä saa olla pinkkiä, mutta vain tekstiileissä ja somisteissa <3 Seinää en kuitenkaan lähtisi tapetoimaan tai maalaamaan pinkiksi/vaaleenpunaiseks :) Kaikki tekstiilit kun voi vaihtaa sen värin mukaan mistä milloinkin pitää :D Mutta kuitenkin toi raidallinen vaaleenpunainen tapetti oli kyllä aika herkku ;O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin myös tuosta raitatapetista. :) Mutta oot oikeassa, paras on somistaa tekstiileillä ja muilla pienillä jutuilla niin ei tule kalliiksi vaihtaa värejä. :)

   Poista
 6. Minullekin kelpaisi vaaleanpunainen, juurikin niin että ne on tarvittaessa helppo vaihtaa pois. En ihan keittiön kaappeja alkaisi vaaleanpunaisena laittamaan :D

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Joo, korkeakiiltoinen on kaunis. Mut mulle ei pinkkiä, mieluummin hailakan vaaleanpunaista :)

   Poista
 8. Apua, pinkki välitila, mulle heti! No joo, äkkiä siihen kyllästyis.. Nautin pinkkini pienissä määrissä siis jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petterikin sietäisi ehkä paremmin pienissä määrissä ;)

   Poista
 9. Mä olen aina tykännyt pinkistä pieninä ripauksina sisustuksessa. Tai ehkä enemmänkin vanhasta roosasta, mutta kyllä pinkkikin kelpaa. Toiseksi alimman kuvan musta-valko-pinkki keittiö ja kasikuvan makkari oli näistä parhaimmat, mutta oli joukossa monta muutakin kivaa. Mä kyllä vähän veikkaan, että miehellä on sanansa sanottavana, jos yritän ruveta ehdottamaan uuteen kotiin pinkkiä keittiön välitiaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieninä ripauksina valkoisessa sisustuksessa vaaleanpunainen olisi kiva! Näin tänään kaupassa juuri oikean vaaleanpunaisen tiskiharjan ja hetken jo mietin, pitäisikö vaihtaa keltainen tehosteväri vaaleanpunaiseen. ;) Pinkistä en itse oikein välitä.

   Poista
 10. Oioioioioioi, mikä iiiiihana keittiö alimmassa kuvassa! Heti nyt mulle se! :D Eikä tuo vaaleanpunainen pöytä yhdistettynä mustavalkoiseen barokkikuvioonkaan pahalta näytä ollenkaan. Me like! :) Meillä ei sisustuksessa pinkkiä itse asiassa muualla kovinkaan paljoa ole, mutta eiköhän yhden huoneen pinkit seinät (työhuoneeni siis) riitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alimman kuvan keittiö on pinkistä väristään huolimatta aika hillitty, ei paha :)

   Poista
 11. Designers Guildin juttuja viimeaikoina paljon katselleena jotenkin pinkkikin on (tuon korallinpunaisen) kanssa alkanut tuntua aika hyvältä, tosin ehkä aika varovasti sen pinkin kanssa aloittaisin. Kunnon värinynnyksi tunnustaudun, vaikka tässä kovasti värien kanssa koitan taistella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin joskus jotain pientä vaaleanpunaista sijoittaa tehosteeksi sisustukseen, ehkä joskus jopa sitä korallinpunaistakin. Nyt oon tykästynyt keltaiseen, mutta en taida saada sitä kovin hyvin näkyville tänä kesänä, kun tämä uusi asunto on täydellisessä kaaoksessa. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...