13. kesäkuuta 2012

Ikeaan!

Tänään on vihdoin aika lähteä shoppailemaan Ikeaan! :) Kokosin ostoslistaa jo aiemmassa postauksessa ja muistia voi käydä virkistämässä täällä. Päivitin ostoslistalle pari juttua lisää.


Ajattelin sijoittaa kuivatarvikkeet tuollaisiin laatikoihin, jolloin tarvikkeiden ottaminen kaapista on helpompaa. Vetää vain koko laatikon ja kaikki tarvikkeet tulevat sieltä yhdellä kertaa, ei tarvitse kaivella hyllyn perälle erikseen. Ja porrasjakkaran osalta kuvateksti kertonee kaiken oleellisen. ;)

Toivon, että saisin kotiutettua Ikeasta ainakin seuraavat tuotteet:

Bumerang-vaateripustimet 2 pkt
Mammut lastenjakkara
2 cm leveät koukut keittiön kaapin oveen
Kassett-laatikoita eri kokoisina
Koristehiekkaa
Absorb-nahanpuhdistussetti
Bekvam porrasjakkara
Rationel Variera laatikoita

4 kommenttia:

 1. Haaste sinulle murunen. :)

  http://imageblackandwhite.blogspot.fi/2012/06/ihana-iittala.html

  VastaaPoista
 2. Meilläki on nuita ikean jakkaroita usiampiki, ne on tosi hyviä <3 meillä ne on kissoja varten ostettu, pääsevät helpommin pöyville ja joka paikkaan ku ikkää jo on niin eivät jaksa ennää hyppiä niin korkialle :) Tosin 1 on keittiössä minuaki varten :) Silloin oli vain puunvärisiä myytävänä mutta molen maalannu ne valkosiksi :) Jossaki blogissa, en muista kyllä missä, oli kivasti tuunattu nuita jakkaroita, astinlaudat oli tapetoitu, toteuttamisen arvonen idea kyllä, siis mie aattelin joku päivä tempasta ja laittaa tapettia nuihin jakkaroihin, vähän tuunata, sitte ku täsä jakselee :)

  Nautinnollista shoppailua <3

  VastaaPoista
 3. Tuossa yks tuunaus mistä puhuin :) ei kyllä oo sama sivu mitä tarkotin mutta idea näkkyy tuossa :) Onneksi on paljon vaaleaa tapettia meillä makkarista jääny niin sillä sapi vaihtelua jakkaraan/jakkaroihin :)

  http://pinterest.com/pin/225180050088767404/

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...