8. toukokuuta 2012

Wanted: Kultainen kello

Ehdinkin tuossa joku päivä sitten katsella hieman kelloja Hobby Hallin valikoimista, mutta nyt sitten näitä kellohaaveita on ollut täällä blogistaniassa, joten hurahdin aivan täysin ja kahlasin useampia kellovaihtoehtoja läpi. Kellon pitää olla - kuka yllättyy?!! ;) - kultainen! Se voi toki olla teräksenkin värinen, mutta siinä pitää siinä tapauksessa olla selkeät kultaiset yksityiskohdat. Rakastan kultaisia koruja yli kaiken. Alla sitten kunnon kasa kuvia eri kellovaihtoehdoista, joita kattelin. Joistain pidän enemmän, joistain vähän vähemmän.

Fossil (Hobby Hall)
Fossil (Hobby Hall)
Regal korukello (Hobby Hall)
Citizen (Keskisen Kello)
DKNY (Keskisen Kello)
Frederique Constant (Keskisen Kello)
Michael Kors (Keskisen Kello)
Michael Kors (Keskisen Kello)
Tommy Hilfiger (Keskisen Kello)

Mitäs tuumaatte näistä bongaamistani kelloista? :)

4 kommenttia:

 1. Hah, tein eilen myös kellopostauksen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattui niin hauskasti, että olin ehtinyt kaivella jo erilaisia kellojen kuvia koneelle ja sit oli pakko heti postata, kun luin postauksen. Haaveiltiin siis samasta asiasta samaan aikaan! :)

   Poista
 2. Itse katselin vasta juuri noista samoista paikoista samantyylisiä kelloja. Päädyin lopulta tuohon kolmanneksi alimpaan punakultaisena. Ostin keskisen kellosta, kun löysin yhdestä blogista alekoodinkin sinne. Kellokin kerkesi jo tulla ja hieno on!Vielä pitäisi käydä pienentämässä sopivaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Korsin Jet Set -kello onkin kiva! Tykkään myös tuosta alemmasta Oversized versiosta, mutta tällaisena miniranteen omistajana olisi käsi sitten pelkkää kellotaulua. :) Ja mulle keltakultaisena korut kiitos <3

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...