7. toukokuuta 2012

Vinkki: Stelton termoskannu

Pakko oli tulla vinkkaamaan hyvästä tarjouksesta, kun olen huomannut, että moni haaveilee Steltonin termoskannuista. Kannu on Erik Magnussenin 70-luvulla suunnittelema ja kuuluu nykyäänkin ehdottomasti monen modernin sisustajan haaveisiin. Pelkistetty muoto miellyttää ja siten se onkin aikaa ja katseen kestävä. Nyt Members.com tarjoaa tätä suosikkitermaria huimaan alennushintaan 34,90 €, kun ovh on 69,50 €.


Members.comiin pääset liittymään täältä ellet ole jo jäsen. :)


6 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä, melkoinen tarjous kyllä! Onko toi siis ihan luotettava sivusto? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On luotettava :) Olen itse tilannut tuolta muutamia kertoja ja tähän mennessä toiminut oikein hyvin.

   "
   Viihdettä tarjoavat internetkaupat CDON.COM, joka myy ensisijaisesti elokuvia, pelejä, musiikkia, kodinelektroniikkaa ja kirjoja; kirjakauppa BookPlus.fi ja leikkikalukauppa Lekmer.com.
   Muotia tarjoavat internetkaupatNelly.com, joka myy muotia ja johon shopping-club Members.com kuuluu sekä kenkäkauppa Heppo.com.
   Urheilua & terveyttä tarjoavat internetkaupat Gymgrossisten.com ja sen suomalainen vastine Fitnesstukku.fi, jotka myyvät ravintolisiä ja treenituotteita sekä Bodystore.com joka myy terveysravinteita ja kauneustuotteita.
   Kodin- & puutarhanhoitoa on tarjolla internetkaupoissa Tretti.com joka on Pohjoismaiden johtava kodikonekauppa internetissä sekä merkkihuonekalu- ja sisutusliike RUM21.se
   Members.com, CDON.COM, Heppo.com, Lekmer, Tretti.se/no/dk/fi ja Rum21.se/no/dk/fi.com ovat saatavilla kaikilla pohjoismaisilla markkinoilla, Nelly.com kaikilla Euroopan markkinoilla, RUM21.se Ruotsissa, Gymgrossisten.com Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa (bodystore.dk),Suomessa (Fitnesstukku.fi:n), Saksassa (bodystore.de), Bodystore.com Ruotsissa ja BookPlus.fi Suomessa."

   Tuossa lyhyesti tietoa Members.comista. Lisää löytyy heidän nettisivuiltaan.

   Poista
  2. Ai ne on samaa lafkaa. Kiitti kun selvensit. :)

   Poista
 2. Moikka! Sinulle olisi blogini puolella pieni tunnustus:
  http://sisatiloissa.blogspot.com/2012/05/tunnustuksia-i.html

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...